Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama bisey takıldı

Myzreal

Öne çıkan mesajlar

SLM millet ben daha swg kutusunu daha dun elime alabıldim ve devamlı forumlara takılıp oyunun ıncelıklerını sızden ogrenmeye calıstım fakat son bazı yazılardan sonra bı sey kafama takıldı.
Simdi 2. char jedi yapmak ıcın galiba cogu dancer fılan kası.Jedi ler cok mu guclu(tabıı kı guclude) yani en bastakı charını daha guclu yapamazmısın 2. charı gecıp 0 dan kasacagına ?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle..Şimdi şu anki sistem ile SOE nin deyimiyle "oyunu bitirenlere" fs slot(2. char) veriliyor.Bunun anlamı forumlarda da görmüş olduğun gibi bir sürü professionu mantıksızca kasmak(bana göre mantıksız).2. charda ise jedi apprentice olup başlıyorsun.

Yeni sistemle(publish 10), 1. veya 2. charı jedi yapabileceksin ve jedi olmak için ise bir çok zor(umuyorum ki zor olur) quest bitirmen gerekecekmiş.Sanırım 1. charı force sensitive yaptığın anda(fs diyorum jedi demiyorum buraya dikkat),2. char açılacakmış.Burda 4 seçeneğin var.Ya 1. charın yeteneklerini silerek jedi yapacaksın,yada 2. charı geliştirip questleri onunla tekrar bitirip onu jedi yapacaksın.Yada her ikisini de jedi yapacak veya normal şekilde bırakacaksın.

Jedi olmayıp force sensitivity kazanmış charlara ise bazı özellikler verilecekmiş.Mesela force sensitive combat reflexes,force sensitive crafting(crafting i salladım bunu ama bunun gibi birşey var) gibi.

Kısaca önünde bir çok seçenek bulunacak.Ama aynı anda hem jedi hem pilot olma konusunda birşey demediler şu ana kadar.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse

R.I.P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...