BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dizüstüne uyumlu ve kaliteli kayıt yapabilen bşir tv kartı arıyorum halihazırda kullananlar tya da bilgisi olan varsa bi yardım pls yarın kadıköye gidip alacağım ama bilemedim ne alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok mudur bilen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben yardimci olayim? analog mu dijital mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 -Crawler- said: ben yardimci olayim? analog mu dijital mi? analog oalcak herhalde.. böyle usb den fln takılaiblinenler var ya öyle bir şey istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 buldum ve aldım AVer Media Volar HX aldım oldukça memnunum hem analog hem dijital çalııyor vatan bilgisayardan 193 TL ye aldım analogdan DVD kalitesinde kayıt yapıyor ayrıca dijital yayıdnan HD kalitesinde mpeg4 formatında kayıt yapıyor tek bir sorunu var.. çok ısınıyor lan.. ama patlamıyormuş en azında henüz patladğınıa ya da aşırı sıcaktan bozuldupuna dair bir bilgi yok ama ne olur ne olmaz diye uzatma kablosuyla pencere önüne koydum essin de serinledsin diye ehe usb bağlantı oldupu için her yere uyumlu bir hibrit tv kartı için şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yanliz sitesinde DVB-T oldugunu soyluyor. Yani karasal dijital yayin oluyor bu da halen ulkemizde yok sanirim. DVB-S olmaliydi dijital uydu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dijitürk de sorun çıkmadı kayıt daalabildim ama evet bend e onu okudum hatta digitürkden yayın alaibldiğimi gördüğümde şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya bu tv kartı olayını hiç anlamıyorum ben şimdi takıyoruz laptopa usb'den, başka napıyoruz? uydudan kablo mu çekmek gerekiyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yani evet en basiti öyle.. adaptör gibi zaten ufacık bir şey.. kayıt da yağpıyor meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ısınması normal ya dert etme, kardeşiminki de acaip ısınıyor, günün yarısında açık bir de kart, sorun olmadı şimdiye kadar (6ay olmuştur heralde alılalı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar