sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Artık telefonunu benden al yavrukuşums. O kadar sıkıldım ki topic açtım sana; senin çöplüğünde. Şimdi de gidiyorum. Ps: Bugün Güneş'in annesi aradı ona ulaşamamış o da sendeymiş. KİM BU YEAA diye açtım çok utandım sonra^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kap yavuklunu gel yarın bana, pineapple express içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 başlığı görünce spidee açtı sandım ^^ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pineapple express? lan ben de geliyorum. ldg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Griswold said: Kap yavuklunu gel yarın bana, pineapple express içelim. Aa olabilir. Önce Santral'e bir gideyim sabah "bizim çocuk" da dersinden çıksın sdf. Sende şimdi bilimum fps oyunları da mevcuttur baya zaman harcarım ben onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nası bişiymiş ya pineapple express arattım film çıktı sadece...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben de merak ettim. ama isin icinde pineapple varsa süper oldugu kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gris sen bizim karanfil sokakta oturuyodun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pineapple ne lan vocabulary kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 lan gris attın ortaya entel dantel bi içecek, tafini ver bari :) hadi tarifini vermiyecen abi işte sıcak suya pineapple ation fln de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Griswold said: Kap yavuklunu gel yarın bana, pineapple express içelim. Ben de varim, ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 levent keyif tabi. sizinkiler hala bayramoğlunda mı olm nedir durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ara ara gidiyorlar işte. Bizim yaptığımız gerçeği olmadı, çakması oldu ama temelde malibuya vodka katıp üstüne ananas suyu döküyorsunuz, tam kız içkisi. Fazla kaçarsa biraz çarpıyor tabi içinde aslında rom/likör kırması bir hede ve vodka olduğundan dolayı, ama tadı çok güzel lan. Pineapple express'i adam içmiş, benzerini yaptık işte =P barmen arkadaşlarımız buraya ek tavsiyelerde bulunabilirse daha güzel olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BabacumMostors said: gris sen bizim karanfil sokakta oturuyodun değil mi? soruma cevap bbekliyorum beyefondüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 onun yerine votkaya votka katıp içebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BabacumMostors said: BabacumMostors said: gris sen bizim karanfil sokakta oturuyodun değil mi? soruma cevap bbekliyorum beyefondüe taşmektep. yanlız mod özel hayatına giriyoruz yavaştan. birazdan üstünde ne var dersen fln o soruları kendi cevaplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 biz öm den sevişmeye başladık zati bende entari var onda da saten bir gömlek uşan benim sokakta oturan kim di? güneş? bak biribenim sokakta oturuyordu çok iyi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben de değilim abi, ben de Levent'in çaprazındaki sokakta oturuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 KİMDİ LAN BENİM SOKAĞIMDA OTURAN dralnu değil o başka bir çiçek sokakta oturuyor fi fay fo pati user kokusu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben oturuyorum senin sokağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hah oh rahatladım vallaha açıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ok bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar