Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigarayı bıraktım=(

burtonesk

Öne çıkan mesajlar

sigarayı bırakmazsan akciğer kanseri olursun demek veya akciğer kanseri olan bi insanı yakından görmek beni neden sigarayı bırakmaya teşvik etmiyo anlamıyorum.

sizinle paylaşabilirim belki bi kaçınızın daha fikri değişir.
dedem akciğer kanserinin son evresindeyken, hep bilinci kapalı yatıyodu. durup durup yerinden kalkmaya çalışıyodu bazen farkında olmadan. kaç kere benim ve annemin kucağına da kan kustu üstelik. ölmeden son 15 gün hep birisinin sabah akşam yanında durması gerekti. yani kendinizi düşünmüyosanız size bakıcak olan insanı düşünüp acıyabilirsiniz mesela.

teyzemin de yavaş ve uzun sürdü ölmesi. her yerine sıçradı kanser en son beynine sıçradı, tek gözü falan gitti o da o şekilde öldü misal.
içmeyin arkadaşlar yazık ya.

ben de bırakcam çok sonra ama sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

boktan kokmuyor np

sen ve diger sigara icenler artik o koku burun killariniza kadar sindigi icin ve koku reseptorlerinizin ciddi bi bolumunu kaybettiginiz icin kokunun farkina varmiyor/ alistiginiz icin rahatsiz olmuyor olabilirsiniz bu konuda hayatinda sigara icmemis biriyle koku alginizi kiyaslamamak en dogrusu bence
saygilar plz.
Sosyal ağlarda paylaş

kilo milo almazsın ya. ben çok ağır fena berbat hastaykene 2,5 hafta içmemiştim. ne canım istiyodu ne elim arıyodu. yemek düzenimde aynıydı hiç bi değişiklik olmadı. kısaca canın sigara istemiyosa el tiryakiliğinde yoksa o hissi bastırmak için yemeğe abanmana da gerek kalmaz. yok beyaz leblebiymiş sakızmış diye düşünenler direk yaksın bi tane.

yeniden nasıl mı başladım? mallık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...