MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 O oda mis gibi testesteron kokuyodur simdi.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 O mutluluk sonrası pozu zaten sanırsam, sigaralar yakılmış akdsja.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gitme gitme el olursun sevdiğim.. incitir beni.. akşam vaktiii.. sardı yine hüzünleeer.. o deilde bu esginin günlüğünün bilmem kaçıncı yılı şerefine 2 cd lik bir albüm çıktı ya başka sanatçılar yorumlamış lşarkıalrı hah o albümde bu şarkıyı galiba sezen aksu söylüyordu ve çok güzel söylüyordu Ezginin Günlüğü - Çeyrek dinleyin dinlettirin hayatınız güzellleşsin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: bence içersin nihan kasma abi.. herifler bildiğin çıplak.. yoksa.. seks?
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Evet haklısınız Fatihteki o baygın bakış aldığı hazzı anlatıyor ..
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Spidee said: O mutluluk sonrası pozu zaten sanırsam, sigaralar yakılmış akdsja. ulan yazıcaktım adımız gaye çıktı diye yazmadıydım =/
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 44 derece olm soyunmamak için bi neden söyleyin
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 seks değil sıcak içince daha da sıcaklamak ve terlemek ve pis kokmak
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pis ve ter kokmak ? kendinle karıştırma dostum şu anda terden eser yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 birbirinizi yelleyin! sırayla biriniz zenci köle olsun ötekini yellesin çalışan bir sistem bu
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ama odadaki testesteron kokusuunun varlığını sende bende biliyoruz şimdi dostum.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 eve çıkarken ter bastıydı 13 kat yukarı yürüdük asansötler bozuktu.çıkardıydık tişörtleri şu an gayet iyiyiz esiyo baya ii
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BabacumMostors said: birbirinizi yelleyin! sırayla biriniz zenci köle olsun ötekini yellesin çalışan bir sistem bu 2 erkek çıplakken zenci köle tehlikeli değil mi?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 konu dağıldı beyler ama konu sigaradan testesterona geçti nihan özür dileriz.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bağlantı kuralım o halde. Sigara kokusu testesteron kokusundan bile kötü.Karışınca güzel oluyo ama.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya neresi kötü sigara kokususun otobüslerde yolculuk yaparken bazı firmalarda şoför ön tarafta sigara yakar pencereyi açıp. arkadasındır sana bi koku gelir. o koku sen öldürür. krize sokar o adamı. şoföre dur ulan bizde içelim diyesin gelir.
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: pis ve ter kokmak ? kendinle karıştırma dostum şu anda terden eser yok 44 derecede terlemeyen insana saygı duyarım -10 derecede terleyebilen biri olarak. terleyince kokar insan engellemek için bir şey kullanmadıysa.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Koltukaltı kıllarınızı keserseniz o kadar da fazla kokmuyo.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 herkesin de teri kokmuyor ya.. at gibi terleyip kokmayan arkadaşım da var iki damla ter döküldü mü burun düşüren arlkadaşımd a var.. insanlara acı çektirmek istiyorsanız nezle olduğunuz bir gün sabah kahvaltıda 6 yumurta üstüne bol çemenli pastıma yiyin sonra otobüse binin.. salin gazından beter etki yaratır.. öldürmez ama süründürür
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BabacumMostors said: herkesin de teri kokmuyor ya.. at gibi terleyip kokmayan arkadaşım da var iki damla ter döküldü mü burun düşüren arlkadaşımd a var.. Kokan direkt ter değil bildiğim kadarı ile bakterilerle alakalı.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi pastırma lanet bişey yedimiydi sidiğine kadar işler kokusu terinin kokmasını geç idrara işliyo lan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o zaman benim kimi arkadaşım bakterisiz kimi bakterili kimi de bakteri kolonisi
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Herkese kendi teri güzel kokuyomuş gibi geliyo mu?
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: abi pastırma lanet bişey yedimiydi sidiğine kadar işler kokusu terinin kokmasını geç idrara işliyo lan yiemiyoruz. çok pahalı :(
Öne çıkan mesajlar