SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Tenekeadam said: O zaman seni hindistana yollamak lazım.Parmaklarını yersin. o kadar pis mi oralar? yani en pis araplar diye biliyorum da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 :) abi sen ne diyorsun ya.pislik içinde yüzüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 madalya hayırlı olsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hindistan best ever... Arkadaşım dubai'de şantiyede çalışırken orda hintli ameleler var diyordu ötesi yokmuş. Herif queeeeekkkk puuuu diye bez mendile balgam atıp yüzünü siliyormuş serinlemek içinmi nedir artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Masticore said: hindistan best ever... Arkadaşım dubai'de şantiyede çalışırken orda hintli ameleler var diyordu ötesi yokmuş. Herif queeeeekkkk puuuu diye bez mendile balgam atıp yüzünü siliyormuş serinlemek içinmi nedir artık... abovvvvvvvvvvv neymiş hindistana gidilmeyecekmiş. Hint yemeği yenmeyecekmiş... tenekeadam madalya kapmışsın hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bu basligi okuyunca canim KFC den tavuk istedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Masticore said: hindistan best ever... Arkadaşım dubai'de şantiyede çalışırken orda hintli ameleler var diyordu ötesi yokmuş. Herif queeeeekkkk puuuu diye bez mendile balgam atıp yüzünü siliyormuş serinlemek içinmi nedir artık... oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Daha demin yedim aveanın promosyonu ile. 10 TL ye 2 menü ohh. 5er tavuk kanat, pattes ve kola tekrar oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bi arkadaşım kfc'de yemek yedi. hesabı ödemeden kaçacaktı. KFC yakaladı. ağzını burnunu kırdılar. sakat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 komik olmadı sanki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet evet ben de düşündüm biraz sonra ııh dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ginaly malesef bu sefer olmadı. ıh ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu sefer güldürmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 olsun lan ginaly iyi yine de :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 son sakasini yapti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 son şakasında güldürmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yakışmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=163720&cat=200&dt=2009/08/06 KFC TAVUKLARI ÇİFTLİKTEN KAÇMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 türkiyede kfc tavukları banvitten geliyor. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar