Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya şöyle anlatiim. sabah kalkıyorum erkenden işe gitmek için (sekiz buçuk mesela), bi tane küçük oda var, bööle çamaşırların kuruduğu, ütü yapılan, nebleyim ot-bok odası işte. kıyafet buliim ya da ütüliim filan diye bi dalıyorum içeri, içerde en az 50 tane kanatlı böcük oluyo. kımıl kımıl... bi de doğru dürüst uçamıyo da salaklar galiba, bööle ordan oraya atıyolar kendilerini salak salak, halıda debeleniyolar filan.. şimdi açık konuşmakta fayda var: bunlardan biri benim üstüme filan konarsa öyle bi çığlık atarım ki bostancıdan duyulur. onu bırakın, sabah sabah afyonum patlamamışken, zaten hayatıma lanetler yağdırırken (work sux) bi de o ucube yaratıkları görünce sinirlerim kalkıyo benim, bütün gün hıyar gibi geziyorum (son günlerde bi asabiyet fark etmediniz mi mesela?). iki gündür bi tane kalorifer borusunun dibinden çıkıyolar. enişteniz iki gündür kolonya döküyo oralara. ondan önce bi kere yatak odasının girişinden yerden çıktılar, elektrikli süpürgeyle aldık, allahtan bi daha gelmediler. eğer uyurken yüzüme filan konarsa biri, çığlığım bu sefer amerikadan duyulabilir. imdak! DDTfilan beni zora sokmayın. bööle emine s. beder'in deyimiyle "evdeki malzemelerle hazırlayabileceğimiz, ölçüleri anlaşılır şekilde verilmiş tarifler"iniz yok mu? :P [Bu mesaj Emaleth tarafından 10 Haziran 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 simdi onlar zaten olmeye cikiyor yani ucamamalari onemli degil. ciftlestikten sonra artik son bi gunlerini gecirmek icin firliyolar disari yuvadan. bi de beyaz seyler bunlarin ilgisini cekiyor gidip uzerine konuyolar. en iyisi cikis yaptiklari yerleri tikamak. zira onlar cikiyosa esas karincalar da cikar. sakiz alci hamur filan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 höribıl olayinda sorun bunlarin panik icinde ve cok hizli hareket etmesi. sanirim o panikleri, korkulari etkiliyor insani. ama soyle agir agir, efendi gibi, vakur ve kendine guvenli hareket etseler sair bocek gibi, o kadar uyuz olmaz insan alir bi kavanozla disari atar. ama korkuyor ve korkutuyor meret.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 İğrenç hayvanlar bunlar.Ben nedense tiksiniyorum nefret ediyorum deyemiyorum onlara.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya ema apla senin de her lafın imzalık ya. :) said: Emaleth, 10 Haziran 2004 17:37 tarihinde demiş ki: bööle emine s. beder'in deyimiyle "evdeki malzemelerle hazırlayabileceğimiz, ölçüleri anlaşılır şekilde verilmiş tarifler"iniz yok mu? [signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Birazda ben mide bulandırayım... Ablamınokul arkadaşı 20 milyona canlı hamam böceğini bi şekilde tutup yemiş herkesin gözü önünde...Böyle arasından sarı sarı vıcık vıcık suyu akıyomuş..Iyy...20 milyona :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 allah kahretsin ama yuh ya midem bulandı şerefsizim[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 valla şu resimdekilerden (iri olanlar) yiyebilir mi bir insan onu merak ettim, yoksa onlar mı insanı yer, esas merak uyandıran mevzu bu olsa gerek.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Saeros, 10 Haziran 2004 20:08 tarihinde demiş ki: allah kahretsin ama yuh ya midem bulandı şerefsizim tam bunu yazarken yemek yiyodum zor yedim :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 HORİBIL DEHŞETİ (arena & terminator 3 müziği) cafeye bi sinek girdi az önce, sinekte değil, avucum kadar, kraliçe sinek, ayı sinek, oha ya. karşıma cave troll çıksın iki sille vuruveririm ama böyle horibıllardan köşe bucak kaçıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Millet yabancı ulkelerde horribıl yiyo siz kucağınıza kondu diye korkuyonuz peh![signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: unity100, 10 Haziran 2004 04:57 tarihinde demiş ki: aman tanrim temas mi ettin. Daha yeni başlar olaylar! Hemde kafalama girdim bugün bir horibıla! Efendim,dağ taş bayır gezerken,Ana bir baktım,süper gözüken bir parkur! dedim,buradan ineyim... Tamam güzel.. İniyorum dağ bayır..Aha bir baktım iki ağaç var,arasından geçicem ama ağaçlardan birinin dalı,ortada kalmış tam... Freni koymamdan 2 saniye önce bir forıbılın dallardan birinde "O lay lay" yapmakta olduğunu gördüm... Geç oldu.. Madem,balık yan yattı... KAFAYI KULLANARAK,kaskla bodoslama geçirdim :D Allahtan kaskın havalandırma deliklerinden kafamın içine cumburlop düşmedi... yikeS! Bazı Horibıllar böyle saygı değer tarzda... Onlara el atıp,beslemek,yardım etmek gerekir... amma velakin, eve gelip, yaşam alanına gelirlerse; said: EagleEye, 10 Haziran 2004 06:19 tarihinde demiş ki: Ben ilaçtan, ezici bir cisimle soykırıma kadar her türlü yöntemi denedim Buna rağmen hala tek tük çıkıyorlar ortaya Ben artık onlarla yaşamaya alıştım ellemiyorum öyle dolaşıyorlar Ama mutfakta görürsem tezgaha su döküyorum lavaboya düşürüyorum ve sonra suyu açıp boğuyorum bwahaha (bendekiler siyah olanlardan diil böyle kahverengi benekli) aha aynen bu taktik uygulanır! (nıjhahhaha) said: Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Çekirgeler çok şirin hayvanlardır. Ve temizlerdir de, tahıl yerler. Elinize alıp oynayabilirsiniz bunlarla, ama zira çok narinlerdir. dabi dabi dabi... hiç 20 Cmlik çekirge görmemişin Alexy be sen... Minikleri hopur hopur hopar..Sorun diil...Sevimlidirler...ama boyuda önemli kardeşim! Temizler memizler,boyutu 20cm olanlardan bir tanesi gelip sana yol sorunca "heleloy" diyorsun mecburen... ehe birde en sevdiğim şey, yazın böyle hayvan gibi,arısı,horibılı,uçan haşareti ne olursa olsun, 40-50yle bir yerlerden inerken catır catır patlayarak çarpıyorlar kaska :D Kola çarpan arılarda bile sokacak zaman kalmıyor :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ben küçükken çekirge yemiştim arkadaşlarla beraber ehe Acayip doğayla özdeşimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: UltraPsycho, 10 Haziran 2004 20:07 tarihinde demiş ki: Birazda ben mide bulandırayım... Ablamınokul arkadaşı 20 milyona canlı hamam böceğini bi şekilde tutup yemiş herkesin gözü önünde...Böyle arasından sarı sarı vıcık vıcık suyu akıyomuş..Iyy...20 milyona :( Allah cezanı verecek...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Gece gece miğdem bulandı yaw :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Half, emin ol senin gördüğünden büyük çekirgeler gördüm =). Çiftlik çocuğuyuz len biz =).[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: EagleEye, 11 Haziran 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Ben küçükken çekirge yemiştim arkadaşlarla beraber ehe Acayip doğayla özdeşimdir :P Senin doğanda var olm işte Kuş gibi adamsın çekirge mekirge ne görürsen yiyon öyle :D @Alexy:Walla ben kolum kadarını gördüm..Na bu kadardı :) Birde bana yol sordu... Brrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 arenayı ızleyın gorun bol bol hamam bocegı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 al şeltoksu eline tavan arasına açılan dolabın girişine veya senın odana gelmek için böceklerin geçeceği bir yola sık geçemesın eşşoğlu lar[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Harbi LIama o Arenadakiler ne öle ya. Bide ekmek fırınlarında dolaşanlar yok mu böle koyu kahvevarimsi şey renginde olan, giant horribıllardan.. böğkh!.. ilk gördükten sonra ekmeği yapılırken izliyorum, sonra alıyorum fırından o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ema ya basitçe duygularımı anlatıcam: hastanım bu millet bu vatan senin gibi bir insanı nasıl yetiştirmiş bence senin yanına stajer bayanlar werelim sen onalrı yetiştir kendin gibi yap sonra biz onları allahın izi peygamberin kabriyle isteyelim.[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya o pastanecinin de bir sucu olmayabilir aslinda yani ne kadar dikkat edilirse edilsin, ilaclansin filan yine biryerden yolunu bulup o pasta hamurunun icine girebilir haywan =) saclar uzunken osuruk bocugu(tartar mi oluo bu?) takilirdi arasira ama hemen elimle atardim acayip igrenirdim tabi Birde ben kucukken bole kayalari kaldirip altina bakardim ilginc bisiler varmi filan die deniz kenarinda filan bir gun bir kaldirdim bole yarim metre kipkirmizi ve sari ayaklari olan bir kirk ayak oha acaip tirsmistim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar