Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çok aydınlatıcı resimler hakkaten. :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 :D[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 öhg şimdi buraya böcek resimleri koymaya da basarlar , yemekde yiom kusarım bi daha girmicem bu topice :).Son msgım hehe.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 FRP seni mi kırcam =] bak küçücük çocuk nasılda eline almış ehe.[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün..[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 10 Haziran 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 allah seni top etmesin e mi[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ddt hiçbir şekilde ayrıştırılamadığı için hayvanlara bulaşırsa oradanda tarlalara bulaştığı için ne yaparsanız yapın insanlara da bulaşması yüzünden yasaklandı bir süre sonrada insanda birikip öldürüyor zaten böcekler bağışıklık kazandı olan bize oluyor:) Şu böceklerden kurtulmanın en iyi yollarından biriside evdeki bütün yuva kuruleybıl olan kapı kasasının altları kenarları parke boşlukları gibi yerlere doldurucu köpük sıkmaktır böceğin kaçıcak yeri olmayınca yerleşmiyor en kötü ihtimalle dolap altlarına yuva kuruyor ki orayı temizlemek çok daha kolay en kötüsü binanın içindeki boşluklara girmesi:) hele duvarda delik varsa oradaki tuğla arasındaki boşluklara şahane yerleşiyorlar Bide alexi kablo konusunda aynıyız sanırım kabloya takılana dalıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hehe tiplere bak bu en sağdaki dokununca vırrp die top haline dönüşen yaratıkmı griydi onun rengi sanki [Bu mesaj DonCorleone tarafından 10 Haziran 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tamam daha koymicam izci sözü :) bu son resim olsun ama ehe.[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 birde alexi çatıda yaşadığın için çook fazla giricek yerleri var o böcüklerin raidin köpük spreylerini öneririmde o ortamda sende zehirlenirsin odam karanöık dedin elektirikli cızbızlar var böcükler için yapılan onlardan birtane koyarsan yere çok etkili olur karanlıkta da sen ışık sevmiyordun:-P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 karınca türevlerinden kurtulmanın en etkili çözümüde (eğer bizim eve olduğu gibi çok hayvani bir şekilde basar ve buzdolabına bile sızarlarsa) şekerli su hazırliyip yuvalarının etrafına dökmektir binlercesini çıkarmıştım öyle heryer karınca olmuştu sonra hepsininin üstüne ispirto dökmüştüm[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hasta ya. :) illa acı çektiricek.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hiç unutmam babam şekerle karbonat karıştırırdı karınca yuvalarının etrafına koyardı, karıncalar bunları yiyince şişip ölüyolardı sadist herif ya. Büyüteçle örümcek bacağı falan yakardı bu adam.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Saeros, 10 Haziran 2004 17:16 tarihinde demiş ki: hasta ya. :) illa acı çektiricek. ispirto önce kafa yapıyordur heralde çekmemişlerdir Oha şeker karbonat çok garipmiş[signature] [hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 10 Haziran 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Apache, 10 Haziran 2004 15:43 tarihinde demiş ki: bostancıdan pasta almayın. + pasta almayın![signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: kermit_frog, 10 Haziran 2004 16:38 tarihinde demiş ki: said: Emaleth, 10 Haziran 2004 16:37 tarihinde demiş ki: yer altında çıkan şey uçar mı be? ben uçuyo muyum? oha fln oldum yani nasıl ya yer altı felan ?? Underground gençlik :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 16:32 tarihinde demiş ki: DDT dökmüştük hayvanların üzerine, o gün bugündür karınca bile görünmüyor orda. PS : DDT kullanımı her ne kadar yasaklanmış olsada, insan ziraatla uğraşınca kenarda köşede çuvalla oluyor bunlardan =). hemen kurtul o ddtlerden. kanser yapiyor. benim ziraat muhendisi akrabalarimdan biri o yuzden oldu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Emaleth, 10 Haziran 2004 16:37 tarihinde demiş ki: ya ben deli olucam nefret ediyorum kanatlı karıncadan, hatta bilhassa korkuyorum. 2 senedir evde normal karıncalar geziyor, dokunmuyorum pek, ama kanatlısına karşıyım arkadaş. genetiği bozuk valla, yer altında çıkan şey uçar mı be? ben uçuyo muyum? napıcam ben bunları peki? bomba? TNT? DDT? nedir koloniyi topyekün demolish etmenin yolu? imdak be! ya kisa bi omru var zaten erkek karincalar sirf ciftlesmek icin doguyor. bi bardak cay ic bitesiye onlar zaten ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Eh orası çiftlik yeriydi. Harman yerinde vardır belki hala ama sanmıyorum olduğunu. Zaten pek umrumda değil 6 ayda bir gidiyorum babamın evine.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 simdi o 2 grup resimde ustteki bocek zaten artik hamambocegine benzemiyor. bi nevi zeka esigine gelmis akil mantik dinleyebilir. oyle deli gibi de hizli hareket edip adamin tuylerini urpertmez sanirim. yani bir nevi artik agirlasmis efendilik kazanmis. ama alttakiler. onlar yok muuu. iste onlar üüüüürürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: unity100, 10 Haziran 2004 17:26 tarihinde demiş ki: oyle deli gibi de hizli hareket edip adamin tuylerini urpertmez sanirim. yani bir nevi artik agirlasmis efendilik kazanmis. Evet kırmızı ve iri biraz, hoş gözüküyor. Ya o hızlı hızlı dolanması neden bilmiyorum ama herkese batan tarafı o zaten.Böyle bir anda heryerine girebilir gibi geliyor insana. Bir de kızlar neden çekirgeden korkar diye bir durum vardır. Bu olayına özeti açık, bunların eşşek gibi bacakları var ve eşşek gibi de zıplıyorlar.E bu benim saçıma zıplarsa saçıma takılır ve hala canlı nasıl ben ona dokunur da öğğ öpböğperrhp.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eskiden hiç huylanmadan çekirge toplardım ördek beslerdik ona verirdik taki bi çekirgeyi tutunca bacağı elimde kalana kadar ıhıyy pis pis[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O çocuğun eline aldığı madagaskar hamamböceği galiba.... Latince ismi...Tifis Ohannesburgerus[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu arada çekirge dedim aklıma geldi yıllar önce :) yazlıkta çekirge yakalarken bitane çekirgeyi tahta biz tuzluğun içine koymuş (içi boş bir silindir işte üstü çıkıyor üzerinde incecik 3 4 delik var) ve orada bırakmıştım 3 yıl sonra mutfak tadilata girerken o kutuyu buldum ve açtığımda zerre bozulmamış bir çekirge vardı yaşıyor sanmıştım bir an nasıl çürüyüp yokolmamış aklım almadı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Çekirgeler çok şirin hayvanlardır. Ve temizlerdir de, tahıl yerler. Elinize alıp oynayabilirsiniz bunlarla, ama zira çok narinlerdir. Böcekleri ve doğayı tanımayan bir insan peygamber devesini "Aaa osman bak böyüh çekkirghe!" diye eline alıp uğraşmaya başlar.Zira bu peygamber develeri çekirge ile beslenmektedir ve ısırdımı böğürttüren türdenlerdir.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 peygamber devesi kadar ilginç bir böcük görmemiştim şekil olarak fade ye benzemesi anında kanım kaynamıştı hayvana:) çok ağırbaşlı birşey hiç kaçmıyor bahçede palmiyenin üstünde bulmuştum birtane elimi uzatınca yürüyüp elime gelmişti enterasan birşey[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar