kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Artık böyle konuya ihtiyaç vardı: Aradığınız runeları yazın ve karşılığında önerdiğiniz itemlar/pgemler veya nelerse... 2 tane Ist rune arıyorum: istediğiniz bir item veya daha rare olan Lo rune verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Anca 1 mal çıkar benden :(. Ama item charm vs ilede trade ederim dersen bana ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kertenkel eğer hala duruyorsa Lo talibim ben. Mesaj atarmisin oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 baska konu açma geregi duymadim rune dan ziyada oyunda item takas etme olayininda olmasi gerekli bence herkes 2*3 charla oynadigi için buldukça kendi charlarina gidiyor oyuncu sayisida az oldugu için sürekli geziniyoz öle ben mesela hammerdin oynuyorum ama suan çok saglam sorc itemleri buldum sorc açip kasmak istemiyorum gene o yüzden trade de kullancam diger arkadaslarda o mantıkla oynasa sorc oynayanlar a pala itemi çikti acayim onla oynayim demese herkesin karakteri güzel olur bölece.bu benim düsüncem tabi gene son karar oynayan diğer kişilerindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 İyi güzel demişsinde. Ben sorc itemlerini fulledim(1 soj hariç). Sonra başka charla oynamak istiyorum. Mesela paladin. Oynamayım mı? Napiyim. Paladin charımda var. Hoz bulursam kendim takacam elbette. Ayrıca dün bana gösterdiğin itemleri diyosan sorc için olanları. Çok çok zor bulunan itemler değil. Farklı alanlarda kullanmak için kendimize farklı charlar açıyoruz. Dolayısıyla itemleride o chara koyuyoruz. Bu oyunda trade yapacaksan anca çok rare olan uniqler, rune ve +skill charmları ile yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sen lafi yanlis anlamisin arma neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2 isti verdim kertenkel hala beklemedeyim LO yu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evet kertenkel biraz ayıp ediyorsun. Oyunda falanda cevap vermiyorsun yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bnet'e benzemek için bi e-dramamız eksik kalmıştı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Adamın yaptığı iş değil. 2 ist rune lazım, Lo rune verecem dedi. Sadist le anlaştılar. Aldı 2 ist i. Taktı kalkanına sonrada depolarda Lo yu bulamadım dedi. Öylece geçiştirdi. Sonrada oyunda w attık cevap vermedi. Belki forumdan cevap verir. Kertenkel cevap bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ayıbı forumda deşifre etmek yapılabilecek tek şey sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ne yapalım peki. Mantıklı bir çözüm yolu öner o zaman bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sanki sözcüğü aklıma takıldı da yanlış anlaşılmasın diye açıklayacaktım, anlaşılmış bile haklı olarak. Sonuna kadar arkandayım yoksa. Her fırsatta spamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Evet sanki olayı karıştırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 daha karsiligini vermeden kacarcasina alip rune'leri itemine takiyorsa birisi art niyet ararim. hic item muhabbeti olmuyordu, hatta kertenkel bile dahildi. zevk icin closed community oynuyoruz yani. cidden sacmalamisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ya adam tatile çıkmıştır, işi vardır gücü vardır, bekleyin azcık, 8 piksellik birşey için gerilmenize değmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 oyundayken atılan yüzlerce mesaja tatilde olduğu için mi cevap vermedi ? LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 dün oyuna da girdi forumada. okudu burda yazilanlari. eminim tatildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 tatil nasil gidiyor kertenkel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Aluriel said: tatil nasil gidiyor kertenkel. ahah. çok iyiydi :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hala ''lo'' nu almadınmı sadist ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yok adam tatildeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Adam Lo rune düşürmek için uğraşıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 :D. evet o kadar meşgulki düşürmek için. cevap veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar