Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rune Trade

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

baska konu açma geregi duymadim rune dan ziyada oyunda item takas etme olayininda olmasi gerekli bence herkes 2*3 charla oynadigi için buldukça kendi charlarina gidiyor oyuncu sayisida az oldugu için sürekli geziniyoz öle ben mesela hammerdin oynuyorum ama suan çok saglam sorc itemleri buldum sorc açip kasmak istemiyorum gene o yüzden trade de kullancam diger arkadaslarda o mantıkla oynasa sorc oynayanlar a pala itemi çikti acayim onla oynayim demese herkesin karakteri güzel olur bölece.bu benim düsüncem tabi gene son karar oynayan diğer kişilerindir
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzel demişsinde. Ben sorc itemlerini fulledim(1 soj hariç). Sonra başka charla oynamak istiyorum. Mesela paladin. Oynamayım mı? Napiyim. Paladin charımda var. Hoz bulursam kendim takacam elbette. Ayrıca dün bana gösterdiğin itemleri diyosan sorc için olanları. Çok çok zor bulunan itemler değil. Farklı alanlarda kullanmak için kendimize farklı charlar açıyoruz. Dolayısıyla itemleride o chara koyuyoruz. Bu oyunda trade yapacaksan anca çok rare olan uniqler, rune ve +skill charmları ile yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın yaptığı iş değil. 2 ist rune lazım, Lo rune verecem dedi. Sadist le anlaştılar. Aldı 2 ist i. Taktı kalkanına sonrada depolarda Lo yu bulamadım dedi. Öylece geçiştirdi. Sonrada oyunda
w attık cevap vermedi. Belki forumdan cevap verir. Kertenkel cevap bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...