vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Eralp said: Ona reşit diyok biz. Reşit gel evladım. Ne farkeder 18le 17 yaşın arasında çok da fark olmasa gerek. İyi 10 ay sonra görüşecez arkadaşlar kiss.gif. aa cunum daha yeni 17 olmus^^ gecmis dogumgünün kutlu olsun.
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eralp said: Abi niye sadece benim yazdıklarıma cevap veriyosun :( . Benim suçum ne :((((((( AHAHAHA ŞUNA SESLİ GÜLDÜM HADİ YİNE İYİSİN KİMSE SENİN KADAR SEVİLMEDİ BURDA AYAR YİYORUZ BİZ HEP SDKLKLFS
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Önce İnsan Olacaksın. http://www.creepygif.com/images/full/487.gif
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çok tartıştınız yeter konuyu dağıtayım
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bakalım güçlü karanlığın bu konuda ne yorumu olacak ashuahs
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Önce İnsan Olacaksınız. http://img145.imageshack.us/img145/9831/199m.gif
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tenekeadam said: 18 veled olmaz,17 veled. Peki sizin yaşınız kaç çok merak ediyorum. Ben velet kavramını fiziksel değil zihinsel olarak küçük olan şahıslara karşı kullanıyorum. Flassh said: adımı vermesene tamam post kasak diye konu aç dedim ama ad vermek yoktu lan Ne olacak olm. Hem ben konuyu post kasmak için açmadım ki. Aslında ben bu konuyu DH'e açacaktım. Oradaki çoğu üyeler gördüğüm kadarıyla burdakinden çok daha seviyeliler. Herşeyi dalgaya almıyorlar. Alsa da kırıcı olmuyorlar. Tenekeadam said: nakerebanarimasen said: ulan ne bicim guruhsunuz buldunuz yuklenin adama ha sirf amac da post kasip dijital penisini buyuteceksiniz ahauah dijital dedi :) Bendeki dijital değil orjinal. Ama arkadaş sanırım burada bir imada bulunmaya çalışmış :). vaniLLe said: PowerfulDarkness said: Eralp said: Ona reşit diyok biz. Reşit gel evladım. Ne farkeder 18le 17 yaşın arasında çok da fark olmasa gerek. İyi 10 ay sonra görüşecez arkadaşlar kiss.gif. aa cunum daha yeni 17 olmus^^ gecmis dogumgünün kutlu olsun. Sağol :D. sufle said: Eralp said: Abi niye sadece benim yazdıklarıma cevap veriyosun :( . Benim suçum ne :((((((( AHAHAHA ŞUNA SESLİ GÜLDÜM HADİ YİNE İYİSİN KİMSE SENİN KADAR SEVİLMEDİ BURDA AYAR YİYORUZ BİZ HEP SDKLKLFS Ayar yemek isteyen yer. Kaşınmayacaksın uslu duracaksın ayar da yemeyip keyfine bakacaksın. Ya da lafını yiyip susacaksın.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs175.snc1/6574_98916942613_687407613_1875144_2289005_n.jpg
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Ayar yemek isteyen yer. Kaşınmayacaksın uslu duracaksın ayar da yemeyip keyfine bakacaksın. Ya da lafını yiyip susacaksın.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: lafını yiyip susacaksın. PowerfulDarkness said: yiyip susacaksın. PowerfulDarkness said: susacaksın.
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: Çocuk mocuk ama Voldemort'a meydan okuyor adam (:D.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Ayar yemek isteyen yer. Kaşınmayacaksın uslu duracaksın ayar da yemeyip keyfine bakacaksın. Ya da lafını yiyip susacaksın AMA HEPSINDEN ÖNCE..... *yutkunur* INSAN OLACAKSIN!
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Ayar yemek isteyen yer. Kaşınmayacaksın uslu duracaksın ayar da yemeyip keyfine bakacaksın. Ya da lafını yiyip susacaksın.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Fistan said: PowerfulDarkness said:
Öne çıkan mesajlar