Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bu konu kilitlense ya artık. Dışarı çıkıcam çünkü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 selam, postum olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Tenekeadam said: PowerfulDarkness said: Sevmeyebilirsiniz. Ee yani ben ne yapayım şimdi. KOcuları sevmiyorsan konularıma mesaj atma sen de bundan sonra. O zaman nasıl post kasarız? Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. dagılın gencler cocuk agır konustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: İnsan olacaksın önce. PowerfulDarkness said: İnsan olacaksın PowerfulDarkness said: İnsan üzüldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 17. YAŞIN ÇELİŞKİLERİ BUNLAR. SAYGI DUYUN VELEDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 moderator e de vurmak istedin mi powerfulldarkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BU KADAR İNSANI ÜZMEYE HAKKIN YOK PAVIRFUL :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tenekeadam said: PowerfulDarkness said: Sevmeyebilirsiniz. Ee yani ben ne yapayım şimdi. KOcuları sevmiyorsan konularıma mesaj atma sen de bundan sonra. O zaman nasıl post kasarız? Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. Eralp said: Ya ben powerfuldarkness ile iyi anlaşmak istiyodum ama yazdığım yanlış şeyler sonucunda beni sevmedi sanırsam :( . Yanlış kanıdasın. Ben kimseyi yaptığı hatalardan dolayı yargılamam(eğer çok ağır hatalar yapmamışsa). Çünkü bilirim ki her yapılan hatanın bir nedeni ve bir getirisi vardır. O getiri de tecrübedir. İnsanı hata yapmaya iten başlıca etken psikolojisidir. Tenekeadam said: screwy said: Pawırful said: Hem ayrıca ben tek bir oyuna bağlı kalmam. Yani aslında oyuna aşırı kaptırırsam kendimi sırf o oyuna bağlı kalırım ama şimdiye kadar Knight Online, çok kısa olarak Ultima Online, Cabal Online, World of Warcraft Online Private Servers ve şu an Warhammer Online: Age of Reckoning Trial oynuyorum. da bunu kim sordu?? nerden esti de anlatıosun.. hem boyle ozenti oyunlar oynamaya utanmıomusun cişarı.. Adam iyice moda girdi.Hayat hikayesini anlatacak. Anlatmam için geçerli bir sebeb söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dynun said: selam, postum olsun istedim PowerfulDarkness said: Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. SDKDLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 boyle post kaynagı bi topic warken dısarıya cıkıcak olduguma uzuldum resmen neyse.. ben gelince hala ucmamıs olursa topic kasmaya dewam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Holy said: o dediğin terimler de "ben herşeyi orjinal olarak telaffuz etmeyi seviyorum eki eki" diyen insanlar yüzünden ortaya çıkmış bilmem farkında mısın forvırd diyemeyip forvet forvet demiş sonra bu insanlar, al sana olmuş forvet knockout'a dili dönmemiş ama orjinal telaffuz edicek ya, durur mu hiç hemen yapıştırmış nakavt diye free kick derken bunu birleştirip frikik yapalım demiş yani bugün o kelimeler bu kadar yaygın kullanılıyosa geçmişteki sen ve senin gibiler yüzündendir. Knokout'u nasıl orjinal olarak nakavt diye telaffuz edebilirsiniz? Dili dönmüyorsa böyle işlere kalkışmayacakmış o zaman. Hem zamanında resmileştirmeseylermiş bu dili. Hem dilinin dönmemesiyle özentiliğin ne alakası var arkadaşım? ben bu kısımda kaldım, bağlantıyı kuramadım, aklım almadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulYeto said: Yanlış kanıdasın. Ben kimseyi yaptığı hatalardan dolayı yargılamam. ONLY GOD CAN JUDGE ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @THiM seviye meselesi herkes karanlığın seviyesinde olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hani post kasmaya da ihtiyacım yok ki benim, eğleniyorum bildiğin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tam velede bak tarzi yaklasacaktim ama yasina gore fazlasiyla olgun mesajlari var devam bence seni ezmelerine izin verme ayrica sizde cok fazla yuklenmeyin ayiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Had biz post kasiyoruz, sen napiyon? sen de kendini kasiyosun bariz. bi soda ic rahatla, bak cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://img148.imageshack.us/img148/3475/hydralisk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Gümüşü istiyorum burdan iyi bi çıkar elde edebilirim. evet konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Popeye said: tam velede bak tarzi yaklasacaktim ama yasina gore fazlasiyla olgun mesajlari var devam bence seni ezmelerine izin verme ayrica sizde cok fazla yuklenmeyin ayiptir Yahu fazla büyük görüyor kendini sorun orda işte eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: said: Post kasınca ne oluyor peki? Adam mı oluyorsun? İnsan olacaksın önce. Birtakım konularda bilgin olacak anca o sayede ön plâna çıkabilirsin çeşitli yerlerde, kastığın postlarla değil. dedi veled. saygi duyun! Kendi tanımını benim üzerimde yapma. sufle said: 17. YAŞIN ÇELİŞKİLERİ BUNLAR. SAYGI DUYUN VELEDE! Aynı şekilde sen de. 17 yaşında insan çocukluğundan arınır. Çocuk ergenliğinden yavaş yavaş çıkarak yetişkin ergenliğe girmeye başlar. Aynı şekilde olgunlaşır ve birtakım şeylerin farkına varır ve birtakım şeyleri daha iyi anlar. Çoğu forum benim yaşıtlarımdan kaynıyo zaten. Benim kuzen (Flassh) 18 yaşında o zaman o da veled oluyor sizin mantığınıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Çünkü bilirim ki her yapılan hatanın bir nedeni ve bir getirisi vardır. O getiri de tecrübedir. İnsanı hata yapmaya iten başlıca etken psikolojisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu topic silindiğinde yada garbage e taşındığında belli bi süre sonra postlarınız gidicek kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Kendi tanımını benim üzerimde yapma. iyi aksamlar arkadaslar.... aldim ayari, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ona reşit diyok biz. Reşit gel evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 18 veled olmaz,17 veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar