Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://www.kongregate.com/games/m0rkeulv/castlewars linke tıklayıp multiplayer için üyelik alabilirsiniz. Akşamları arada oynarız. Eğlenceli bir oyun. Biraz anlatayım 1v1 oynanıyor. Sırayla hamle yapıyorsunuz. Castle seviyesini 100 ilk getiren yada karşıdakinin castle ini yıkan kazanır. Kolay ama eğlenceli bir oyun. Tavsiye ederim. Not:Ayrıca kendi deckinizide yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ants değil miydi ya bu oyunun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sanirim aradığım oyun tam iş yerinde wakit öldürmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kimse beğenmedi mi yaa. Garbage a açarım bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 üye oldum denicem bakalım..beğenirsem akşam kapışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kartlar neye göre çıkıyor onu anlamadım.. adam sürekli castle +25 +32 ya da attack 25 falan çekiyor bense magic +1 lerle uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Adam kendisi deck yapmıştır. En az 70 karttan oluşacak biçimde my deck bölümünden kendine deck üretebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 adam dedeiğim bilgisayar yahu..beginner açtım 2 oyun 2sinde de aynı şey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 O zaman feci bal denk gelmiştir sana :). Yada bilgisayar öyle salakça işler yapıyorda olabilir. Multisi eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi deep blue denk gelmis sana kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 konusu vardı ya bunun, eskiden oynuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Rica ederim. Ben Arma nickiyle oynuyorum arada sırada. Akşamları bazen oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ants'in tamamıyla aynısı (kart isimleri ve resimlerine kadar =)).. ama iyi olmuş.. ants'te multi desteği yoktu (hot seat dışında).. bayınca burdan bir iki oyun atarız arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar