Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frf ile ilgili...

soulshriek

Öne çıkan mesajlar

frfli arkadaslar size bi sorum var bnim eclipste charim ronbacca ile sizin guilda girmek icyn mirally die birine mail attim yedi gun icynde oylanir demisti bi arkadas , ama ben 10 gündür bekliorum ve forumlara baktim baska biri ''begenen girsin isteyen girsin'' die bsiy gordum ama bn begendiiim halde giremedim bana yardimci olabilirmisiniz ??
Sosyal ağlarda paylaş

Mirally Grind olayina fazla sardi pek makine basinda durmuyor :) Sanırım dalgınlık felan unutmuş olabilir.Oyunda E-ih e tell atarsan sana yardımcı olacaktir Pa konusunda..[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
soulshriek, 10 Haziran 2004 10:14 tarihinde demiş ki:
frfli arkadaslar size bi sorum var bnim eclipste charim ronbacca ile sizin guilda girmek icyn mirally die birine mail attim yedi gun icynde oylanir demisti bi arkadas , ama ben 10 gündür bekliorum ve forumlara baktim baska biri ''begenen girsin isteyen girsin'' die bsiy gordum ama bn begendiiim halde giremedim bana yardimci olabilirmisiniz ??

padawanlik sistemi geldi onun oturtulmasi calismalari suruyor. 1 haftaligina bir uyenin yanina yoldas - siyasi anlam icermez - verilecek aday olan kisi, hasir nesir olacak maceralara atilacaklar 1 hafta sonunda uyenin raporuyla birlikte 1 hafta surecek oylamasi acilacak. o yuzden bu ara biraz boyle.

e-ih diger bir recruiter tell at islemlerini yapar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoldaş yerine "çırak" yazmak gereksiz politik tartışmaların önüne geçer sanırım. Ustalık-çıraklık lafını da üzerine almak istemeyen varsa zaten o yanına bir eğitmen alıp oyunu öğrenmeyi hazmedemiyor demektir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün e-ih, daedric ve ugurla baya takıldık Dantooine de :) (Ben ismimi unuttum o trial accounttaki, Brail miydi?)

Gerçek accountumu 20 Haziranda açtırıyorum. Ve de eğer mümkünse, başvuruyorum FrF ye :)

Long live rebellion!

P.S. Orcun, sen benim bike ı hazır tut :P[signature][hline]Penthesilea
My heart's a tart, your body's rent
My body's broken, yours is spent...
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...