soulshriek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 frfli arkadaslar size bi sorum var bnim eclipste charim ronbacca ile sizin guilda girmek icyn mirally die birine mail attim yedi gun icynde oylanir demisti bi arkadas , ama ben 10 gündür bekliorum ve forumlara baktim baska biri ''begenen girsin isteyen girsin'' die bsiy gordum ama bn begendiiim halde giremedim bana yardimci olabilirmisiniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mirally Grind olayina fazla sardi pek makine basinda durmuyor :) Sanırım dalgınlık felan unutmuş olabilir.Oyunda E-ih e tell atarsan sana yardımcı olacaktir Pa konusunda..[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 frf oylama sistemini kullanıyo sanırım.yeterli oyu almamış olabilirsin.tabi böyle bi sistem hiç olmayabilirde :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sufi, Enako, Mirally yada E-İh'e tell at. Gerçi mirally dansöz olduğu için şu aralar afk genelde. E-ih online genelde[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: elesso, 10 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki: frf oylama sistemini kullanıyo sanırım.yeterli oyu almamış olabilirsin.tabi böyle bi sistem hiç olmayabilirde :) Oylama sistemi var gayet duzegun işliyor sorunu yakinda hallederler.[signature][hline]Deadric Of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: soulshriek, 10 Haziran 2004 10:14 tarihinde demiş ki: frfli arkadaslar size bi sorum var bnim eclipste charim ronbacca ile sizin guilda girmek icyn mirally die birine mail attim yedi gun icynde oylanir demisti bi arkadas , ama ben 10 gündür bekliorum ve forumlara baktim baska biri ''begenen girsin isteyen girsin'' die bsiy gordum ama bn begendiiim halde giremedim bana yardimci olabilirmisiniz ?? padawanlik sistemi geldi onun oturtulmasi calismalari suruyor. 1 haftaligina bir uyenin yanina yoldas - siyasi anlam icermez - verilecek aday olan kisi, hasir nesir olacak maceralara atilacaklar 1 hafta sonunda uyenin raporuyla birlikte 1 hafta surecek oylamasi acilacak. o yuzden bu ara biraz boyle. e-ih diger bir recruiter tell at islemlerini yapar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yoldaş yerine "çırak" yazmak gereksiz politik tartışmaların önüne geçer sanırım. Ustalık-çıraklık lafını da üzerine almak istemeyen varsa zaten o yanına bir eğitmen alıp oyunu öğrenmeyi hazmedemiyor demektir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 simdi olsun. adam belki baska serverde kopmus gitmistir oyunun kompetani olmustur. adama sen cirak oldun denmez. uygun sekilde muamele etmek lazim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulshriek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eyvallah arkadaslar bn bi su e-ih arkadasa bi danisiyim en iisi yardimlarinizdan dolayi tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bugün e-ih, daedric ve ugurla baya takıldık Dantooine de :) (Ben ismimi unuttum o trial accounttaki, Brail miydi?) Gerçek accountumu 20 Haziranda açtırıyorum. Ve de eğer mümkünse, başvuruyorum FrF ye :) Long live rebellion! P.S. Orcun, sen benim bike ı hazır tut :P[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 azuahzuha hazir hazir :) mrk etme sen :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yoldaş iyidir. bence degismesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Senin Masterligini ben veya valth aliriz penth :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: jonq, 11 Haziran 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Senin Masterligini ben veya valth aliriz penth :) oha, valth da mı burda? Özledim vala onu, gormeyeli cok oldu. Ok saolasın jonq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar