Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durduk yere kontör gidiyor..


tunch

Öne çıkan mesajlar

tunch said:

başlıkta yazdığı gibi.. hazırkart hattım var , gece 4 tane mesaj atmışım , gün boyu mesajlaşmak için 1 mesaj daha atın yazıyor bilgi mesajında. uyurgezer değilim , 5550535i aradım ama bilgisayar dışında müşteri temsilcisi de bulamadım.

ne olabilir bu durum?

aynısı 2 gündür bendede oluyo ama 10K sms olduğundan sallamıyorum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abone olsanizda olmasanizda Mobil oyuncu, hipir gibi tiriviri servisler size soyle bir sms atiyor uyeliginiz baslamistir iptal etmek icin ....'a IPTAL yazip mesaj atin diyor tabi siz bunu okumadiginiz zmn size uyelik baslatiyo ve catir catir kontor yemeye basliyo musteri hizmetlerinden bunlari nasil kapatacaginiza dair gerekli bilgilere ulasabilirsiniz onlara bosuna cemkirmeyin onlar iptal edemiyor ztn cunku GSM firmalari sadece faturalandirma isine bakiyor uye olunan firmalar GSMler ile alakali degil. Musteri temsilcisinin verdigi numaralardan iptal islemini gerceklestirebiliosunuz. Yada bazilari sms ile deaktif olabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turkcelli arayip kullandigin servisler ya da kontror ile ilgili islemler kismini sec musteri hizmetlerinden anlat durumu inceliyorlar. neye istinaden alinmis bu kontorler diye aciklama iste. sana dakikasiyla ismiyle cismiyle soylemek zorunda eger kendi servislerinden dolayi gittiyse kontorun. yok iste cep melodisi cep oyunu hede hodo veren bir seye yanliklika uye olduysan bilemem.

ben mesela seneler once bi hatayla calarken dinlete uye olmustum, ucretsizdi sallamamistim. sonra bana ucretli oluyor bak dinletmeye devam istiyor musun diye msj geldi hayir dedim yolladim.
ulan sonra sabah bi msj geldi zart 15 kontor gitti. uykumdan dellenerek uyandim aradim bunlari adamlarin uber cakalliga bak soyle dedi kadin

siz dinletme kismini durdurmussunuz ama calarken dinleti tamamiyle kapatmamissiniz.

ulan yamyam evladi dinletmeyeceksem ne diye servisi acik biraktirayim. sonra bi yere ucretsiz msj attim da kapandi.

isleri gucleri serefsizlik pesinde kosmak bunlarin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...