SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Evet, bugün karacaali gençlik ve izcilik kampı denen yerde 5. Günümüz. Ben ve Lancelion denyosu geldik buraya, başka arkadaşlar da var. Buranın tek artısı deniz, kum, güneş. Sabah 6 da telefon uyandırıyor bizi, ama 6.30 da kalkıyoruz biz yataktan, oda temizliyoruz lan. Bildiğin domestosla tuvalet temizliyoruz burada. Kalitesiz insan çok fazla lan ayrıca, bildiğin tinerci tipler gelmiş. Geçen yıl daha az tinerci vardı. Pişmaniz geldiğimize galiba lan. Ama az kaldı. Boğazlarimiz ağrıyor, pastil sıkıntısi var buralarda. Yemeklerde şap var ahahahah bu arada lance yazmami istemedi bunları, rezil olmak istemiyormuş denyo açık ve net paylaşiyorum evet şu an konferans salonu gibi biyerdeyiz, wireless bulduk çocuğumuz olmuş gibi sevindik. Cemaatçi tip bi adam konferans veriyor, fazla sıkıcı lan. Nedim Taktak diye bi adam, cemaat bıyığı var ahahah //lanc - karılar var evet. I has pics. btw <3 tinergyankaraforce, sanırım combat çıkacak zuaa evet lanc arkadaşımizin görüşlerini aldık karacaaliden sevgiler, combat çıkarsa haber veririz güle güle garbic <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 SeaGle said: Evet, bugün karacaali gençlik ve izcilik kampı denen yerde 5. Günümüz. Ben ve Lancelion denyosu geldik buraya, başka arkadaşlar da var. Bence basbasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 taktak diye soyad mı olur lan..tatak diye okudum güldüm on dakka sonra düzgün okudum gene güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 geldik evlere şu an, herhangi bi aktivite çıkmadı bizle ilgili combat hususunda, daha sonra ankaralı 2 grup birbirne girdi falan. Herneyse, enerjim bitti, kalan 3 atp yi de yatağıma yatarken kullanıcam, öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar