soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yarın kitapçıma gidicem de, kitap önerisi istiyorum. fantastik değil, korku değil, saykodelik bi şeyler arıyorum. algının kapıları ya da alice gibi. tutarlı örnekler verip vermediğimden emin değilim, ama o tür şeyler arıyorum. gerçeküstü yani işte kısaca, okurken kafa yapan bikaç kitap ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 eroin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aldous huxley - algının kapıları. sonra git the doors dinle. jim'in şarkı sözleri 50kitaba bedeldir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aslında yazar adı da olsa daha kolay olur, tarif edemem çünkü tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Jean Christophe Grangé'in herangi bir kitabı. Kızıl Nehirler favorim.. Yeni kitabı da çıktı "Koloni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 adam fawyer dan olasılıksız beğenirsen üstüne yine aynı yazardan empati iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kötü Ruh - Maxime Chattam Oha daha önce neden okumadım diyiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ne alaka ama alamut Kafası güzel Hap fln da atıolar oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 senin aradığın tarzda değil heralde ama Işık Ergüden'in Sessizliğin Anarşisi adında bi kitabı var en son onu okudum. bi oku istersen illa kitap okumak istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: adam fawyer dan olasılıksız beğenirsen üstüne yine aynı yazardan empati iyi gider. baya kötü alma yani orjinali nası bilemem de çevirisi inanılmaz kötü okuncak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çok güzel,neresi okunacak gibi değil baya abarttın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: adam fawyer dan olasılıksız beğenirsen üstüne yine aynı yazardan empati iyi gider. Olasılıksız mükemmel bi kitap ama epatiyi beğenmedim. Olasılıksızı şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 olasılıksız candır empati canandır. 2 side harika kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tıpa said: DRaGoN_SLaYeR said: adam fawyer dan olasılıksız beğenirsen üstüne yine aynı yazardan empati iyi gider. Olasılıksız mükemmel bi kitap ama epatiyi beğenmedim. Olasılıksızı şiddetle tavsiye ederim. epati ne lan sipastik bide bold yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hahahah diye gülesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar