Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Larry 1,2,3....7!

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

bende de larry 7 cd si var, yazın oynamaya başlamıştım öbür pcde, süper oyundur. Malesef süper sonu hala göremedim.
Sharereactor güzel sitede emule un performansı çok istikrarsız bazen performansı düşük olabiliyor, 4 saat tık olmuyor 7. saat geçiyor 100 mb çekmiş oluyo totalde filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden böyle güzel serilerin devamı gelmez neden adventure türü katledildi ve bir dolu salak oyun ile insanlar kandırılmakta neden neden neden.Neyse ben daha fazla sinirlenmeden bi MI serisi ile üstüne Larry serisi patlatiim.Bu arada fark ettim genelde en çok tutulan adventure oyunları Sierra firması tarafından yapılmış.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deviL, 25 April 2003 07:12 tarihinde demiş ki:
sagol arcane

kac zamandir ariyorum cdm cizik oldugu icin, internetteki butun versiyonlar sessiz muziksiz gitmiyordu : )
ehueue maalesef bu sefer ben değilim vatana millete hayırlı oyun topici açan :)
ayrıyetten lol :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Biri eMule un 3 saatte 100 mb indirmesinden bahsetmiş 4 saat beklemekten sonra
eMule öyle bi program, bandwidth i düşük bi ülkede yaşadığımız için de, sabırlı olmak ve bekleemek gerekiyor, ben 3 günde bir cd indirdim, şükrettim.

O yüzden her gün share reactor e girip kontrol ediyorum yeni ne gelmiş diye.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

emulatör deil
eMule
eDonkey, OverNET ya da eMule gibi bi programı kullanıp onları ndirmeye başlıyosun
bunlar fazla gelişmiş P2P programlar :)
Sahrereactor da da
bööle illegal şeylere oyunlara hede hödölere eDonkey in bağlşantısı üzerindne link veriliyo.
Dial UP san hiç bahsetmem[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

Ben demiştim volfied emule çatlatıyo diye ama her halikarda günde 700mb ortalama tutuyo 24 saat açık kalınca,

Bu arada Full Throttle, emule de aratıp bulup indirmiştim 285 MB, ilk kez adam gbi oynayıp bitirme şansına eriştim, süper oyunmuş diyorum. Ve Lucas Arts ın maceralarını unutmamk gerekli diyorum. Bi lucas bi sierra zaten.
Light House u hatırlayanınız var mı? Sierra'nındı gene. Ne güzel oyundu.

Bu arada bende şu madalyalardan istiyorum, nasl alınır :) ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KARAMURAT, 25 April 2003 05:37 tarihinde demiş ki:
Neden böyle güzel serilerin devamı gelmez neden adventure türü katledildi ve bir dolu salak oyun ile insanlar kandırılmakta neden neden neden.Neyse ben daha fazla sinirlenmeden bi MI serisi ile üstüne Larry serisi patlatiim.Bu arada fark ettim genelde en çok tutulan adventure oyunları Sierra firması tarafından yapılmış.[hline]Thief of Paticik

çünkü larry nin yapımcısı (adını unuttum) sierra dan ayrıldı...[hline]Make me feel it, make feel alive again!

(mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
smerten, 26 April 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
said:
KARAMURAT, 25 April 2003 05:37 tarihinde demiş ki:

çünkü larry nin yapımcısı (adını unuttum) sierra dan ayrıldı...[hline]Make me feel it, make feel alive again!

(mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )

Al Love mıydı*?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 26 April 2003 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
deviL, 25 April 2003 07:12 tarihinde demiş ki:
sagol arcane

kac zamandir ariyorum cdm cizik oldugu icin, internetteki butun versiyonlar sessiz muziksiz gitmiyordu : )
ehueue maalesef bu sefer ben değilim vatana millete hayırlı oyun topici açan :)
ayrıyetten lol :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...

ehe yaslilik iste ho$ gorun.

bu arada kenderleme o 1den 7ye olan koleksiyon ebay de 200 dolari falan bile buluyor. bence kopyalarini yapip orjinalini ebay'de sat huahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...