Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ya bu konudan bi bok anlamıyorum biri yardımcı olsun Allah aşkına kalkan burslar hangisi? İzmirdeyim ve Adnan Menderes üniversitesi'ne (aydın) gidicem.Burda ne bursları var? nereye başvurucam? napıcam?şartları neler falan..Dönüşümsüz varsa dönüşümsüz yoksa dönüşümlü farketmez.. Ya da burs diye bişi yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 tercihler geldikten sonra orda belli oluyor burs cıkıp cıkmadıgı onu geri ödemiyorsun ama geri ödemeli kredi var bildiğim kadarıyla belediye bursları kalktı diye duydum kalktılarmı bilmiyorum.onun dısında ne blim ordaki dernekler vardır odalar flm burs veren birisi basvurabilirsin çoğu ztn 2.dönem vermeye baslar(8-9 ay toplu veriyor bildigim vakıflar trans götürüyorsun kabul edilirsen yatıyor para) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 okul dışı başbakanlık vs.. bursları var ama onlarda puan sınırı var zannedersem.okul içi burslarda da okulun yönetmeliği bakıyor, atıyorum 50 kişiden fazla olan bölümlerde %10 a girersen harç ödemessin vari burslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar