Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 rasgele arıyorlar heralde. Adımı sordu , hede hödö.... ve dedi ki 1 yıl kontrat'lı 1mb sınırsız adsl 26.8 tl . Geçmelimi geçmemeli karar vermeedim. normal telefon konuşmalarında da indirim veriyormuş her ay ilk ay da bilmem kaç dakika konuşma bedavaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 İyi düşünmek lazım.. 1 yıllık kontrat yapıyosun, bu arada telekomdan da hız artışı ve indirim gelebilir. Şartlarını iyice öğren Bir de Smile şu anda iyi durumda değilmiş diye duydum ama sadece dedikodu da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ttnet'ten hiçbir sıkıntım yok yıllardır , cok cok nadir kopma veya hız düşmesi olmuşssa olmuştur. Eğer smile'da da hiçbir sıkıntı yaşamıycaksam geçebilirim. http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx Bu arada sitesinede koymuşlar 1 yıl üye ol 7 ay yazmışlar oraya ilginç. 7 ay sonunda fiyatlar nereye fırlar bilmiyorum... bana öyle demedi. eğer kopma,hız düşmesi olmuyor ve bana dediği gibi 1 yıl boyunca bu fiyatlardan yararlabilirsem . 4mb'ye geçmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aynen ben de yıllardır ttnetliyim. hiç bi sıkıntım olmadı, kopma, hız düşme, ping vs. üstelik müşteri hizmetleri de her aradıgımda yardımcı oldu. 2 evde ttnet bi eve de smile adsl baglattık geçen ay. smile'da da bi problem olmadı su ana kadar. hız problemi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bende araştırıcam biraz , bu ay geçti zaten iptal etsem'de ttnet'i heralde parasını ödetirler. Olumsuz birşey duymazsam gelecek ay taktırırım Bir sorun yaşamazsam ttnet'in hız yükseltimi umrumda da olmaz 1 sene boyunca. 4mb hayli hayli yeter. ttnet'in yükseltip yükseltmeyeceği ve neye yükselticeğide belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Biriden memnun kalmayıp tekrar ttye döndüğünde 80 kagıta yakın başvuru ücreti alırlar haberin ola dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ttnet ile smile aynı zaten abi. smile ttnet'ten alıp sana satıyor. kampanya uygun geldiyse geç direk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yezid said: ttnet ile smile aynı zaten abi. smile ttnet'ten alıp sana satıyor. kampanya uygun geldiyse geç direk yani. hmm eminsin bundan değilmi. ttnet niye kendine rakip cıkarıyor onu anlamadım ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Evet. Smile, TT den alıp size satıyo... Artı biz size müşteri hizmetleri sağlıyoruz vs diyolar. O açıdan biraz haklılar. TT nin müşteri hizmetlerinin durumunu biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bulundugun bölgeye quicknet gelme gibi bir olasılık varsa bekle,yoksa direk gec bende smile a,ben d/u 10m/10m e 50 ytl veriyorum aylık quiknete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 smilea sitesinden başvurdum geçen gece 11 de filan. ertesi gün öğlen aradılar. aldım abonelik. evdeki ttnet aboneliği bitiyodu. 2 mb sınırsın 7 ay 36 ytl sonraki 5 ay 63 ytl olmak üzere. kablosuz modem ayda 6 liraya. bi de 20 ytl aktivasyon ücreti aldılar. ttnet baya problem olmuştu sürekli kesiliyodu. kaç kere aradım müşteri hizmetlerini çözemediler sorunu. smileda denicem bi de. 1 yıl taahhüt veriyosun bi de. çoğu 2 yıl istiyodu o yüzden smile aldım. bide ekşide filan okudum biraz ne demişler diye sadece bağlantı aşamsında biraz problem var galiba. hız, kesilme vs de hiç problem yaşayan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar