Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yok Balcova yonetir ve yargilar anlaminda :)
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arada vereceğiz dediler, ama musluk tıslamıyor bile. Belediyeye -rep verdim.
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 En azından arıza yüzünden kesilmiş sularınız.Ankarada olanlar iyi bilirler su kesilmesi nedemektir...
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Have you met melih gökçek ? sadece kesilme değil o yaz borular dösendikten sora gelen su cok fenaydi ya
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 valla hayatım boyunca hatay tarafına yolum düşmedi bugün gittim su yoktu asdf
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dragonutopia said: Yok Balcova yonetir ve yargilar anlaminda :) eheh hakketen balçova yönetir :) de time-out dışında bi iki yer daha olsa çok şukela olcak. bide bana yakın olsun. time-out'a git gel üşeniom...
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 :D ne kadar kalıcı bilmiyorum ama; konak-hatay bölgesine su gelmiş bulunmakta.. vatana millete hayırlı-uğurlu olsun (:P)
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet geldi valla. tam arkadaşa traş olamam sular yok diyodum ki langur lungur sesler geldi çeşmeyi açık unutmuşuz =d geçen sefer de tam her şeyi göze alıp dayanamayıp mıçmaya girmiştim o anda gelmişti.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gaziemir de sular geldi. evde bayram havası.
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Gittim baktım bizde de gelmiş sular ama gidicidir. Sabah mesai başlayınca tekrar keserler.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Eralp said: Bu aziz kocaoğlunu hiç sevmiyorum be. Adam şovmen resmen. Her fotoğrafta sırıtan bi kafa görmekten bıktım. fotoğrafta gülmek şovmenlik mi oluyor şimdi? görmediniz mi elalem ne maymunluklar yaptı seçim döneminde bilakis aziz en kalendar başkanlardan biri. hatta piyasaya pek çıkmıyor diye, pasif diye kızdığımız oluyor bizim genelde. şovmenlik nereeeeee annamadım ben
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Vallahi bilmiyorum bana öyle geliyor. Öyle geldiğine göre ki de biraz abartmış olması gerek. Gözüme batıyor çünkü. Diğer şehirlerde pek bulunmadığımdan diğer belediye başkanları hakkında birşey söyleyemeyeceğim.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Oha su gelmiş geldiğinde ben uyuyodum, ben kalktım sular yine gitmiş. Gecenin köründe su gelmiş ve gitmiş. OHA! Nası iş bu?
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 maşaba leğen duş aldım, bu yaz sıcağında son duşumdan 2 gün sonra. teşekkürler izsu.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ya böyle gece açıcaklarına suyu gündüz açıp gece çalışmalara devam etseler?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Brigand said: maşaba leğen duş aldım, bu yaz sıcağında son duşumdan 2 gün sonra. teşekkürler izsu. insan kokar ya.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Balçova yönetir. gerçi şimdi Kütahyaya geldik.Burda saçımı yıkayınca daha bi kıvırcık oluyo sanki ne garip iştir anlamadım
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 geldi şimdi yine. oyun oynuyolar anasını satim =)
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hay anasını yattık uyuduk gecekini kaçırdık kalktık işe geldik gündüzkini kaçırdık. izsu, ben eve gidene kadar kesme lan suyu
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Burada var şu an su gayet (Yeşilyurt / Akevler)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gökçek gibi aç kapa artema derken boruları patlatmasınlar da^^
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yahu biz en uzak noktayız su kesintisine, 2 sokak altımızda su var filan, en son nokta biziz. su açınca da meğer bize gelmiyormuş, millet kullanıyor bize kalmıyormuş. kafam girsin böyle işe bu arada bu yaz sıcağında sabaha 3. gün dolacak, leş gibi her taraf, su filan yok, damlamıyo bile dingil.
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Brigand, Yeşilyurt izsu taraflarındasın galiba, aynı durum burada da geçerli.
Öne çıkan mesajlar