Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 edit: tamam google'a mojito reklam müzigi yazdım saniyesinde çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 arkadaşlar ramazan geliyor. içki topiklerini kitleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi cehalete bak, dilinizi asfalta mı sürtüyosunuz her gün? turunçgil diye portakal falan da koyarsınız limon yerine siz =/ of of =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yeşil limon, esmer şeker olmazsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sdf lan ben de ne eksik diyorum limon koymuyomuşum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 1.lime i kes suyunu sik bardaga (elinin ayarina gore cok koyma 1 lime yeter bi bardaga) 2.iki kasik esmer seker koy 3.cok az karistir sekeri cozmek icin 4.ustune yarisina kadar kirik buz koy 5.simdi beyaz romunu koy artik sana kalmis miktari ama .okunu cikarma 6.naneyi al once bardagin agzini nane ile ov bolece kokusunu icerken alirsin. sonra nanenin yapraklarini kopararak ama kokunden degil uclarin bir kac parca at sonrada istege gore butun koy. 7.agzina kadar kirik buzla doldur. 8.soda water koyarak olayi bitir. cok fazla koymana gerek yok, bide maden suyu degil soda water olacak. sonrada kalan nanelerle susleyebilirsin. icmeden once haifce karistir afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lime ne lan. koruk limon o. http://samluce.files.wordpress.com/2007/08/lime-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar