Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık bende ingilizce öğrenmek istiyorum

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Bana acil gramer lazım , okuduğum şeyleri 95% anlıyorum, bilimsel makale falan okuyabiliyorum, sorun şu ki kendim 5% bile yazamıyorum, yazdıklarım alay konusu oluyor hatta, yazıyorumda komik oluyor işte.

Yeşil bir kitap buldum Raymond Murphy (English grammer in use diye) , bunun dışında online , interaktif bir şey tavsiyesi varsa kral olur.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Bana acil gramer lazım , okuduğum şeyleri 95% anlıyorum, bilimsel makale falan okuyabiliyorum, sorun şu ki kendim 5% bile yazamıyorum, yazdıklarım alay konusu oluyor hatta, yazıyorumda komik oluyor işte.

Yeşil bir kitap buldum Raymond Murphy (English grammer in use diye) , bunun dışında online , interaktif bir şey tavsiyesi varsa kral olur.

ben de böyleyim sanırım

bi de büyük ihtimalle hazırlık okuyacacağım bu sene ama girdiğim üni/bölüm'de derslerin pek ing. olacağını düşünmüyorum yani hazırlık gereksiz bir sene kaybı olacak sonraki senelrde her türlü öğrenebilirim ingilizceyi

internette ingilizcemizi ölçebilceğimiz iyi bir test vs. var mı?
bir de hazırlık atlama sınavları nasıl oluyor, çalışacak olsam ne yapmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

GEd said:

ben de böyleyim sanırım

bi de büyük ihtimalle hazırlık okuyacacağım bu sene ama girdiğim üni/bölüm'de derslerin pek ing. olacağını düşünmüyorum yani hazırlık gereksiz bir sene kaybı olacak sonraki senelrde her türlü öğrenebilirim ingilizceyi

internette ingilizcemizi ölçebilceğimiz iyi bir test vs. var mı?
bir de hazırlık atlama sınavları nasıl oluyor, çalışacak olsam ne yapmalıyım?

bol bol konuşun açılırsınız, birileri de hatalarınızı düzeltsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...