Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 helogudbayhelo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 I M MUZZY BIIIIIIIIIG MUZZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kelime haznemi epey genişletmişti ozmo vaktinde :D gasteler eskiden ne güzel şeyler veriyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Werewolf said: helogudbayhelo Hahaha o şarkıııı.Bende ozmo çantası var 6 cd + kitaplar dergiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ozmonun ögretceği kadar ingilizce biliyorum sayılır bşka kaynak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Senin evdeki pavırfulla çalışın dicem de o da ingilizce düşmanıydı di mi ya :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yabancı hatunlarla sex işine gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 are u sex? gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bana acil gramer lazım , okuduğum şeyleri 95% anlıyorum, bilimsel makale falan okuyabiliyorum, sorun şu ki kendim 5% bile yazamıyorum, yazdıklarım alay konusu oluyor hatta, yazıyorumda komik oluyor işte. Yeşil bir kitap buldum Raymond Murphy (English grammer in use diye) , bunun dışında online , interaktif bir şey tavsiyesi varsa kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 wow a başla, hazırlık okumuş kadar olursun :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 GEd said: Bana acil gramer lazım , okuduğum şeyleri 95% anlıyorum, bilimsel makale falan okuyabiliyorum, sorun şu ki kendim 5% bile yazamıyorum, yazdıklarım alay konusu oluyor hatta, yazıyorumda komik oluyor işte. Yeşil bir kitap buldum Raymond Murphy (English grammer in use diye) , bunun dışında online , interaktif bir şey tavsiyesi varsa kral olur. ben de böyleyim sanırım bi de büyük ihtimalle hazırlık okuyacacağım bu sene ama girdiğim üni/bölüm'de derslerin pek ing. olacağını düşünmüyorum yani hazırlık gereksiz bir sene kaybı olacak sonraki senelrde her türlü öğrenebilirim ingilizceyi internette ingilizcemizi ölçebilceğimiz iyi bir test vs. var mı? bir de hazırlık atlama sınavları nasıl oluyor, çalışacak olsam ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yav said: GEd said: Bana acil gramer lazım , okuduğum şeyleri 95% anlıyorum, bilimsel makale falan okuyabiliyorum, sorun şu ki kendim 5% bile yazamıyorum, yazdıklarım alay konusu oluyor hatta, yazıyorumda komik oluyor işte. Yeşil bir kitap buldum Raymond Murphy (English grammer in use diye) , bunun dışında online , interaktif bir şey tavsiyesi varsa kral olur. ben de böyleyim sanırım bi de büyük ihtimalle hazırlık okuyacacağım bu sene ama girdiğim üni/bölüm'de derslerin pek ing. olacağını düşünmüyorum yani hazırlık gereksiz bir sene kaybı olacak sonraki senelrde her türlü öğrenebilirim ingilizceyi internette ingilizcemizi ölçebilceğimiz iyi bir test vs. var mı? bir de hazırlık atlama sınavları nasıl oluyor, çalışacak olsam ne yapmalıyım? bol bol konuşun açılırsınız, birileri de hatalarınızı düzeltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aslında fena yazmıyor da değilim biçok ing forumda epey mesaj atmışlığım, derdimi anlatmışlığım var da işte beni ciddiye alacak sınavlar forum gibi internet gibi olmayacak pek :p o yüzden bi test edeyim kendimi diyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar