Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook paradigmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lise sonun başındayken bana bi adam mesaj atmıştı
"sizin okula öğretmen olarak gelecektim ama sonradan vazgeçtim, senin gibi öğrencilerim olacağını bilseydim gelirdim :)))))))))))))99999999"
diye
ss alsaymışım keşke asd
Mesaj tarihi:
burtonesk said:

ss alamadım bende bu var :

yazdıklarım kendi ideallerimi yansıtmakla beraber göz alcılığınıza ithafen
Between You and Serkan Inbat

Serkan Inbat
April 8 at 9:27am
Report Message
iyi günler:). aklı başında iyi intiba bırakan ve kendini yetiştirmiş bir haliniz var .tanıyabilmeyi gerçek manada isterdim. yaştan önce; aynı yöne bakabilme aynı beklentilere sahip olabilme mutluluğun ve birbirlerinin değerini bilebilmek, saygı , empati ,anlayış ,sevgi,içtenlik, olgun tavrı önemsiyorum. onun için sizi tanıyabilmeyi istiyorum ve bu bağlamda bu değerleri yas tan çok daha fazla önemsiyorum .profilinizde benden büyük olduğunuz belli ama ben yine de yazıyorum çünkü arkadaşlık ta yasın bir önemi yoktur diye düşünüyorum. bunun içinde eğer ki msn de karşılaşamazsak tel ile habeleşebilmek için sizinle ilgili ne kadar olumlu düşündüğümü ifade edebildiysem , sizi herhangibir msn arkadaşının ötesinde gerçek hayatta gerçek bir arkadaşım olmanızı istediğimden anlayış göstereceğinizi umarak tel bırakıyorum ((serkan ben: 0 538 286 22 95- 0 505 666 45 37)(msn:[email protected]) sesinizi de duyabilmeyi tanıyabilmek açısından önemsiyıorum . sizin her açıdan gönlüme hitap ettiğinizi düşünüyorum sevgilerimle

Nihan Işık
April 9 at 10:20pm
HAHAHAHA BU NE LAN AHAHAHHAHAHAH
GİT ARKADAŞIM HAHAHAH

AHAUAHAHAHHAH UĞRAŞMIŞ LAN ADAM nihan her açıdan gönlüme hitap ediyorsun kuzum ahauahahahahh tipe bak
Mesaj tarihi:
Erhan Bahcivan
Add as Friend
February 8 at 1:42am
Report Message
ya sizler nasil olurda insanlarin inandigi allaha böyle hakaret edbilirsiniz
inanmazsaniz inanmayin ama böyle yapmayin
allah umarim ki bu yaptiginizin intikamini alir olaki yaptiginiz hatanin farkina varir ve vaz gecersiniz
yoksa dilerimki yüce rabbimde
YOK GIRSIN KIZIL CIKSIN insallah

LAN ZATEN MEYMENET YOK YÜZÜNDE YAVSAK SEN KENDINE BI BAK
ALLAH BELANI VERIR MERAK ETME SEN SEN SÖVMEYE DEVAM ET
AZ KALMIS ZATEN GEBERMENE
YAKINDA GÖRÜRSÜN SEN
ALLAHA SÖVMEK NASILMIS SURATINA BAKTINMI HIC AYNANIN KARSINA GECIPTE

Meymenet yok yüzünde kısmı ağır yaraladı beni şaka maka :(
  • Yeni Oluştur...