nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bir arkadasim 2008 model seat leonunu satiyor z4 almak icin. arabada herhangi bir hasar falan bulunmamaktadir. sahibinden.com daki ilani icin link asagidadir. Seat Leon 1.6 Stylance zaman zaman arabasini degistirmek isteyen patiler oluyor, fiyati da cok ucuk olmadigi icin paylasayim istedim. satilik yerine burayi yazmamin nedeni, araba almayi dusunenlerin zaten satiliktan once patinaja danisacaklarini dusunuyorum, o yuzden ilanin burada olmasi daha mantikli sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bence araba ilanlarının burda verilmesi lazım zaten,pazar alanına giripte araba bakmıyorum ben şahsen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ekmeğimle oynadığınızın farkındasınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar