Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Fistan cok kötüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Efelenince mi erkek olunuyor yada ağzınını burnunu kırınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 efelenmedim dediysem sövmedim de mesajı gayet iyi aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ಠ_ಠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PATA said: Efelenince mi erkek olunuyor yada ağzınını burnunu kırınca? Erkek olmanın gereği bu olabiliyor. Edit : efelenmek değil de ağız burun kırmak kısmı daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gözden ırak gönülden ırak boşuna dememişler.ufaktan kopmalar başlamış.yol yakınken bitirmek gerek uzun mesafeli ilşkiler yaşanabilir ama herkes yaşayamaz böyle bir ilişkiyi.bugun kurstaki hoca yarın başka biri.yaşanan sinire strese değmez.kontrol sende değil cunku.bir süre sora bu tarz olaylardan haberin olmaz.ufaktan yalanlar başlar.sora sendede paranoyaklık belirtisi başlar falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Geçenlerde ben de açmıştım 2 yıllık uzakta süren ilişkim felaket şekilde sonuçlanmıştı hatırlayanlarınız vardır. Görüyorum ki senin sonunda benimkine yakın olacak ki umarım olmaz. Anlattıklarını okudugumda sanki bana yapılmışcasına şu anda bende köpürdüm hangi ilde bu kız ank ise ben giderim senin gelmene gerek yok. Ben şu anda şehirler arası otobüste seyir halinde olurdum sanırım senin durumunda olsaydım. Hostes'in ne içersiniz sorusuna cevap olarak kan derdim sdas Medeniyet şu bu geçiceksin kardeşim yok kız için değmez falan filan diyorlardı bana kız içni değil kendim için anasını satim kafa göz şak şuka yapacaksın sonra bir rahatlama gelecek sana bir rahatlama oh diceksin ilkellik. Allah baba günah yazmaz merak etme sads kermit said: kız arkadaşında durumdan rahatsız olsaydı eğer gereken cevabı o öğretmene gayet güzel bi şekilde verirdi. gerekirse çirkinleşirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: kız arkadaşında durumdan rahatsız olsaydı eğer gereken cevabı o öğretmene gayet güzel bi şekilde verirdi. gerekirse çirkinleşirdi. Sen kız arkadaşına da dikkat et bence. Sevgilinle mi uyuyorsun demek direk Cinsel olarak sarkıntılık yapmaktır, asılmaktır. Eğer kız arkadaşın gerçek manada kendini senin sevgilin olarak görseydi o dakikada ağzının payını verip sustururdu onu. Ve adam ona erkek arkadaşı olduğunu bildiği halde söylyorsa eğer demekki kız arkadaşın ona bir şekilde bunu yapabilmesi için cesaret vermiş. Neden sana anlattığına gelince, Hala çıktığınızdan dolayı, kendince ben masumum diyerek kendini kandırmak ve sana karşı kendi vicdanını susturmak için anlatmıştır. Kusr ucuz olduğu için ayrılamaması tamamen saçma; zira 1- Sınıfını değiştirebilir 2-Öğretmeni şikayet edebilir, 3-Öğretmene sert bir şekilde kendisini aramamasını isteyebilirdi(ki bunu yapsa adam zaten yüz bulamazdı o lafları söylemeye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oha cevap yazan çoğu kişi yörünge dışına çıkmış lol halbuki ben annesini döven suvras ın topiğini arıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahahahah güldüm.cünkü henüz okumustum rewendor başlıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar