GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hep benim ayağıma yapışıyor kafayı yiyecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben de çiğnenmiş sakızlarımızı değerlendiricez, ne bileyim bi süs eşyası ya da anahtarlık falan yapıcaz sandım da girdimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 dicle ile gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 evet, atmayın. kuşların da gagalarına yapışıyor, bu nedenle soluk alamayıp ölüyorlarmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 BUGÜN MODADA AYAKABIMA YAPIŞTI.iğrenç. ALLAH BELASINI VERSİN KİM ATTIYSA ONU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 idilik said: evet, atmayın. kuşların da gagalarına yapışıyor, bu nedenle soluk alamayıp ölüyorlarmış. :( benimde arkadasim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geçen ofiste oturuyorum, masamın altına bi baktım simsiyah yer. sanki zift dökülmüş yanlışlıkla. lan bu ne falan derken, ayakkabımın altına baktım yine simsiyah, iğrenç bişi. nedir bu kardeşim sakız mıdır anlamadım. bu ne terbiyesizlik.ç zaten işe yeni girmişim, şimdi temizlikçilere ne dicem ben.heyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar