SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 icimizde icimizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 nası içinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 cmylmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 benim dışımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Omzumun ustundedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 can dota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 YOL; mutluluğun kendisi imiş.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 mutluluk hızın vermiş oldugu orgazm duygusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 MUTLULUK, insanın kendini avutmasıdır çoğu zaman. MUTLULUK, kimi zaman sözde mutluyu boğar duman. MUTLULUK, kimi zaman ağaçları olmayan sahte orman. MUTLULUK, sonradan fark edilen çürük bir dal parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 MUTLULUK DEDİĞİN mutluluk dediğin bir tanrı başkalarının gözyaşlarından çalıntı mutluluk dediğin bir ten ten ten gidip gelmelerin mutluluk dediğin bir böcek çirkin bir böcek kanatlarını açması mutluluk dediğin bir kader çakışması tanrıların el çırptığı mutluluk dediğin biraz alkol biraz beyinsizlik geçmiş gelecek şimdi geçmiş sonraki şimdi gelecek mutluluk dediğin sözcük ölümü mutluluk dediğin anlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ***Mutluluk içimizde*** MUTLULUK İÇİNİZDE Bulutlar ardındaki güneşin sabaha doğması gibi... mutluluk içimizde. kuşların kanat çırpıp gökyüzüne uzanması gibi... mutluluk içimizde. taze gülün dalında durması bülbülün güle konması gibi... mutluluk içimizde. martıların denize uçması denizin dalgalanması gibi... mutluluk içimizde. bizim ruhumuzun derinliklerinde sevgi ile mutluluğu hisedip yaşatabilmemiz gibi... mutluluk içimizde. yeni doğmuş bir bebeğin ilk adım atışı gibi... mahsum saflığı tallı bir tebbesümü bir gülümsemesi gibi... mutluluk içimizde. hayatı gökkuşağı rekleriyle boyamak gibi... mutluluk içimizde çocukluğumuzda oynayamadığımız oyunları her yaşta oynaya bilmek gibi... mutluluk içimizde. küçücük sevinçleri sevgiyle dağıtmak gibi... mutluluk içimizde. dökülen tek damla göz yaşı için yağmurları feda ediyorum. acıları suya gömün ben size mutlulyğu armağan ediyorum. mutluluğun adresi içinizde... mutluluk elinizde. mutluluk içinizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 içimdeydi, az önce sıçtım tuvalette tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2 tane atmışız bjkye, az mutluluk bu tabi, asıl maç fb-gsdir, bjk hikaye, gsye atsak 2 tane işte mutluluk odur, 20 senelik arkadaş aranır, itinayla dalga geçilir, daha ne olsun be mutluluk :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 icimizdeyken mutlu eden sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar