Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yarıdan yukarsın 3 tane şerit şeklinde buzlu camlı. fakat koridordan kim geçeser görüyo beni şöyle bi baktı mı, poster asacaktım, kötü duruyo. 10'ar cm kalınlığında resim/yazı falan yazdırıp asayım diyorum da bişey bulamadım. fikir verin
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geldim gördüm yendim görmedim duymadım bilmiyorum at avrat silah bu sonuncusu güzel oldu lan. senin elinden gelir. bişeyler yapar asarsın oraya
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 opak olması açısından, camın haznesine girecek şekilde kontrplak kestirilip yerine ittirile. arkasına bişeyler yapışabilir sonradan.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kartonumsu, ağır kağıda çıktı almayı düşünüyodum ışık geçmez heral
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya da normal kağıda baskı mukavvaya yapıştırılabilir
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Cekinme ailenden. Hepimiz yapiyoruz
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bayrak as. :p türk/takım/korsan ne istiyosan.
Öne çıkan mesajlar