Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Flash dan farklı bi ortamda çalışmak istiyorum ne biliyim ısınamadım bi türlü. Birde olayı internet explorerdan farklı bi yere taşımak istiyorum . Flash player da az geliyo gözüme . C türü bişeye mi başlasam diye düşünüyorum yada şu robocupı görünce canım çekti javaya fln mı başlasam ne önerirsiniz . ( Kendi çapımda takılmaca gibi olcak amacım . Kariyer olarak görmüyorum hobimsi bişey olucak . Ha belki ufak çaplı 3-5 application yapılır edilir o farklı konu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 python Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yol yakınken vazgeç top yekün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 namaza başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 delphi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 riglous said: python Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 java. baska kimseye kulak asma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Frantic said: delphi yaşıyomu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Deacon said: riglous said: python Ben de hesap kitap yaparken yardımcı olsun diye şöyle bir bakmıştım kendim. Biraz daha dalayım dedim ama şimdi python 3 var söz diziminde ne kadar farklılık var 2.x e devam mı yoksa 3.x den baştan mı alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar