fohat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yeni bir dünya hazırlayacağim şu anda tarihi hazır bazı şehir isimleri bir kaç kahraman bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yada fikir vermek isteyenler varsa mesaj yazsınlar(tamamen türkçe olacaktır[signature][hline]Sanma şahım herkesi sen sadıkhane yar olur. Herkesi sen dostmu sandın belki ol ağyar olur. Sadıkhane belki ol ağyar olur serdar olur. Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur. Yavuz Sultan Selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 zor be gözüm dünya yaratmak zoorrr....[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 biraz bilgi verir misin dünyan hakkında?[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 @Diabolic, Fohat Abicim siz 5 dakka kavga etmeden duramaz mısınız ya? :). Şaka bi yana fohatım haftasonu gelince bişeyler yardım ederim ben sana istersen. ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 dilersen icq dan ulasabılırsın 224698039[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Fohat iyi sanslar Ben Hic bitmeyen Efsanelerin yazariyim.. Dunyayi yaratip bunu etrafa duyurana ve insanlara kabul ettirene kadar baya ugrastim. Ayrica Karakis diyarinin yaraticisi Utku da bizle yaziyor..Hala zor.. boyle durumlarda senle yazarim degilde eger bir sorunla karsilasirsan tecrubemle yardim edebilirm. Ayrica hic bitmeyen Efsaneler olarak bole yeni olusumlarada yardim etmeyi biliriz. icq uin im : 169206628 Mailim : [email protected] Bir soru olursa herzaman sorabilirsin. Iyi sanslar Ve asla vazgecme.. Diorum sana bu ilk anlarda bir anlik gazla baya iyi seyler cikarsanda bu konu hakkinda yapilan calismalarin sonuclari genelde baskalarinin yaptigi yorumlarla yok olur.Sevkin kirilmasin yeterki. En kisa zamanda Patide dunyani gormek uzere ;D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Icq : 81293903 İstersen ben de yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yaz olsun herkese yardım edebilirim özellikle nel e baya bi borcum war[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 İyi şanslar bence dünyayı yaratmadan önce uzun ve güzel bir tarihçe yaz yada en azından düşün. Bu hem haritanı şekillendirmende hemde tarihi açıdan önemli bölge, olay, kahraman, eşya ve efsaneler yaratarak dünyanı örmende sana yardımcı olur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sambaci Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Dunya Yaratmak Gercekten Zordur kardesım :) Benım Dunyama Gel :P[signature][hline]İnSanDa YuReK OlaCak YeMioSa SoYliYeCen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hevesini kırmak gibi olmasın ama dünya yaratmak hem zordur, hem bunu etrafa kabul ettirmek ayrıca bir işkencedir. eğer hayal kırıklığından korkmuyorsan ozaman gayret diyebilirim. yardıma ihtiyacın olursa icq/msn hede hödeden bana ulaşabilirsin. yada buradan özel atarsın.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bişey olmaz sen devam et çok eğlencelidir yeni bir dünya yaratmak hem oynayacak olan senin arkadaşlarınsa ve burunları havada değilse birşey demezler ;) Hevesini kırma ama senin en ihtiyacın olan heves ve ilham.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 böyle de bi olayımız vardı vaktinde. belki hoşuna giden bi konsept yakalarsın...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 saolun su anda baska bır masaustu oyunu calısmam var onu bıtırıp dunya yazma calısmalarını ıple cekıyorum :)[signature][hline]L50 Cleric Chelir (Deleted) L32 Skald (Deleted) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 pardon yanlış bir kullanıcı ama inşallah olur su anlık dünya tarihinin çoğu bitti.harita çizildi.sehir adlarının cogunu yazamadım(cunku aklıma gelmıyo)su anda bu durumda[signature][hline]Sanma şahım herkesi sen sadıkhane yar olur. Herkesi sen dostmu sandın belki ol ağyar olur. Sadıkhane belki ol ağyar olur serdar olur. Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur. Yavuz Sultan Selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 devam devam... ilk filizlerini gorelim :D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ne zaman görebilicez ayrintilari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Herkes bır dunya yaratmaktır gıdıyor bakalım bunun sonu nereye varıcak... Ah ah bır yayıncı bulabılsem de su 5 lanet i bastırabılsem ama nerde bızde o şans ehı konuda saptı durun yanı Demek ıstedıgım oyle şehir ismiydi vs vs ile olucak yardım işi değil ve aşırı özveri ister NOKTA[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar