Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of süper de msn bağlanmıyor arkadaşa haber veremiyorum asdf
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 key alıp begenenler pre purchase yapsın şimdi bence. 30$
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Linux de denedim dedicated olayını Sv: Couldn't load server library: game Resource: Loading StringTable '/world/terrain/TerrainTypes.str' Net: Created CSocket "SERVER_GAME" Net: [SERVER_GAME] Initializing... Net: [SERVER_GAME] Attempting to open port: 11235 Net: [SERVER_GAME] Successfully opened port: 11235 Sv: Started server "" version 0.0 Net: [SERVER_GAME] Closing... Error: CHostServer::Init() - Failed to initialize server library Error: CHost::StartServer() - Failed to initialize server Sv: Shutting down... Eksik bir so var, onu bulabilirsem sanırım çalışacak adam. Windows da birisi denese şunu, belkide linux versiyonunda oyunun eksiklik vardır.
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aynen banda faceten geldi beta bitanede baska formdan geldi onuda arkadaşa verdim direk.
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 win xp de kurabılıyorum oyun problem yok. sanırım linuxte var.
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ortalık ta dedicated server ın okuması gereken bir XML olması gerekiyor, default 5vs5 RD okuyor ama XML dosyası yok. Büyük ihtimal ile, default path de dosyayı arıyor bulamıyor, hardcoded ne varsa onu parse edip start etmeye çalışıyor serverı. Retail de koyucaklarmı bunu yoksa debug ve test için mi konulmuş sadece bilemedim. Büyük ihtimal ile, dedicated server da ranking olmayacak.
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://beta.heroesofnewerth.com/H829BYwa3z/facebook.php kendi sitesinden de veriyorlar.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Of kanuni süpersin 3 tane yedekledim ben arkadaşlara da haber saldım. Saldırın pati
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 oha lan cok hizli bitiyor yanliz keyler.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Kaede said: Of kanuni süpersin 3 tane yedekledim ben arkadaşlara da haber saldım. Saldırın pati napıcan sorması ayıp? beta bitince bi işe yaramayacak ki yakında beta bitecek ehue
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yakında bitiyor derken ? Bu haliyle çıkartmak yemez oyunu. Oyun sırasında chat serverından kopup bağlanınca tekrar oyun çöküyor nereye çıkartıyorsun böyle temel bugları olan oyunu cdkeyin azı çoğu olmaz. Yarın lazım olur birine veririz burdan. Ruhsuz benciller sizi. Senin ifadeni ayrı alıcam zaten lan party de gökçen efendi
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Artık biri ifademi alabilsin lan partide zaten, en son ilk lan partide gercek bir direnişle karşılaştım zaten. starwars battlefront'ta hutt'da savaşıyoduk, sadık co-pilot'ım kalaidescop'la beraber speederımıza binip 8 AT-AT devirerek cocuklar gibi şen olmuştuk. o zamandan beri birileri gelir, yok cohda dovucem yok wc3de dovucem vs vs der ama daha goremedim bişi.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 olcakmı lan party de HON , ben oynarım baya da iddialiyim diyemem ama dota yı biliyorum , oyuna yabancı değilim :D
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Cuce said: o zamandan beri birileri gelir, yok cohda dovucem yok wc3de dovucem vs vs der ama daha goremedim bişi. TEK GEL! Veriyosun bana İtalya gibi ally'ları, ondan sonra yendim oluyo.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 teke tek yapalım dedim yok dedin... teke tek yapsak, bıyığım cirkindi ally oynasan göbeğim büyüktü kafam keldi dersin
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 LAN Party'de absürd kaçardı teke tek, ondan yok demişimdir ben. Senden korkan senin gibi olsun.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 evrende fazla win olurdu denge bozulurdu sonra tekrar uğraş dur in a galaxy far far away diye
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sticky Bomb'larını anca 3v3 oyunlarda ally'larıma gönderdiğim halftrack'lere atarsın Cüce efendi. 1v1'de elinde patlar rifle team'lerin.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 57mm basarım, nolcek değişiklik olur banada
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ha bu arada ömrümde heroes of newerth oynamadım ben kozuyoruz konuyu o değilde, cok değil aslında men of war oynamak lazım, samca sapan bı oyun ama oğrenmeden oynanmaz lan partide herkezin bilmesi falan lazım..
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bende %55'te oyun şu anda, inene kadar small talk olsun istedim.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 boşver zaten kimseyi inandıramadın benı yenebileceğine.
Öne çıkan mesajlar