Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 arkadaşlar yeğenim için acil bi öss bilgisi almam lazım 2009 u pek bilmiyorum değişti mi ne oldu. şimdi 1.bölüm puanlarından 2 yıllıkları tercih edicez. EA çıkışlı. Şimdi kitapçıkta EA1 puanıyla alan bölümlere bakarken bizim 0.8le çarpılmış puanımızı baz alıcaz, onun haricinde ortak alan olmayan bölümlere bakarkende 0.3 lüyü baz alıcaz. Doğru mudur ? Diğer bi soruda,bazı 2 yıllık bölümlerde puan yazmıyor,bi rakam yazıyo 60bin küsür mesela,o zaman neyi baz alcaz,onların uygun olup olmadığını nasıl öğrencez ? bazılarında hiçbişey yazmıyor --- yazıyor oda dolmadığını gösteriyor heralde dimi ? artı ortak alanları tam doğru olarak nerden öğrenebilirim. Çok acil bi soru ve net bi cevap lazım,yarın son günmüş tercih için,yakmayalım kimseyi. ilginize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hazır konu açılmışken ben de öss şifremi unuttum internetten nasıl şifremi alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 o sifreyi unutmayın sakın bidaha alamazsınız falan demişlerdi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben şifre aldığımı bile hatırlamıyorum said: Diğer bi soruda,bazı 2 yıllık bölümlerde puan yazmıyor,bi rakam yazıyo 60bin küsür mesela,o zaman neyi baz alcaz bu sıralama olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 GwindonSurion said: hazır konu açılmışken ben de öss şifremi unuttum internetten nasıl şifremi alabilirim? Şubatta kayıt yaptırdıktan sonra verilen bi çıktı var resminin oldugu ona ihtiyacın olacak zannedersem.Onun dışında pek bilemiyorum ama internet şifren yoksa elden götür okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Herhangi bir ösym merkezine bizzat gidip geçici şifre alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 la benim sorduğum sorulara niye cevap vermiyosnuz ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya onun kitapçıkta yazması gerek pardon konunu işgal ettim fsd bölümüyle ilgili bölüm seçerken 0,8 ile çarpılandı büyük ihtimal yani mantıken öyle olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bencede öle ama kesin bilen birisinden duysakta çocuğu yanlış yönlendirmesek bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Valeron said: la benim sorduğum sorulara niye cevap vermiyosnuz ya :d abi refleks ya pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 (biliyorum geçti ama) meslek yüksekokulu tercih ediyorsanız ve meslek lisesinden mezun değilseniz ea-1(yani 4 senelik bölümlerde sizin için alan için olan) de olsa 0,3 ek puanlı puanınızla giriyorsunuz. o 60binli şey ise diploma notu. ama tercih ederken neye göre yapılıyor bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 o sistem seneye değişcekmi*? seneye sanırım gene 0.8 le çarpılcak puanı Edit:* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet ben de öyle şeyler okudum, dinledim ama bilmiyorum net.. ama öyle olursa(en basitinden) ham 210 puan alan adam 0,8 ek puan ile kesinlikle bir yere girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ea 1 den 2 yıllıklara giriyosam 0.8 le ama dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 GwindonSurion said: hazır konu açılmışken ben de öss şifremi unuttum internetten nasıl şifremi alabilirim? Başvurduğun okuldan alabilirsin. Ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Valeron 2 yıllık dediklerin meslek yüksek okulu değil mi? myo olmayan var mı? varsa 0,8 ile, eğer meslek yüksek okuluysa 0,3 ile. bu sene baya araştırmak durumunda kaldım ben. dershanelere fln gittim. edit: yazdığının tam tersi yani 4 senelik ea-1'ler alan içi oluyor. yani 0,8 ile giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar