trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yarın taşınıyoruz beylikdüzünde eston reşitpaşa evleri eğer bilen varsa bu ihlas evlerine yakın ve oralarda böyle düzgün mekanlar var mı diye meraklardayım bilen varsa önceden bilerek biyere gitmek istiyorum :D
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yok abi onun dısında cafe tarzı küçük çaplı =) teşekkürler yinede
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 selam 10 yıldır yakupluda oturuyorum. bi bok yok orda boşuna arama. avcılarda internet kafem var gel ben sana kola ısmarlarım dasfas
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 cenx kafenin adı ne ? :) az dotaya kaçıp net cafeye gitmedik avcılarda biliyorum cogunu :D
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahahahah pis fakirler orda eğlence naımna 1(bir) bok yok afedersiniz ben bahçeşehirdeyim,gelin burası cıvıl cıvıl
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 semt öyle de, sitenin huzuru yeter sdfsdf havuz falan cıxmıx deniz manzarası :D neyse artık basıp gitcez yine uzaklara
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 beylikdüzü sessizdir evet o olmasa coktan tasınmıstım.
Öne çıkan mesajlar