angelious Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 BU paticik scripts bölümündeki scriptleri nasıl çalıştırcam npc yok mezar yok hazır dünya lazım ve acil nasıl binek para ve full spell book yaratma konutları bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 1)full spellbook -------------------------- [ITEMDEF i_full_spellbook] ID=i_spellbook NAME=full spellbook //(change to what u want) TYPE=t_spellbook ON=@CREATE ATTR=attr_magic|attr_newbie //magical and newbie MORE=04ffffffff //1-4 circles MORE2=04ffffffff // 5-8 circles [eof] -------------------------- 2)siteden aldigin scriptleri bir notebook acip ona yapistir ve dosya adini sphere deki script dosyasina sole kaydet sole kaydet (scriptinismi.scp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelious Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bab olmuyor text dosyasını nasıl scp yapıcam onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 yazıyı yapıştır notdefterine, ve farklı kaydet de sonra dosyaya a mesela deneme adı verelim sonra uzantı olarak .scp de tabiki deneme yazısının sonuna yazıcan yani deneme.scp diye sonra kaydet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelious Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 çalışmıyor ama hiç biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ben kendim denedim calisio. sphereexe den Resync yapman lazim yoksa calismaz yada serveri kapatip tekrar acman lazim . actiktan sonra younda (.add i_full_spellbook) yazacaksin bu arada .gm 1 yaptinmi. yada accinin levelini ayrladinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 fazla yazdim tekini sildim [Bu mesaj ardaaltunel tarafından 28 April 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 1) sonunda [eof] gerekebilir 2) resync 3) bug olabilir 4) kopyalarken eksik almisindir konsolda hata verir 5) soyle kopyalican notepad'a koy...farkli kaydet de.dosya adi olarak mesela "paticik.scp" diye yaz (tirnak isareti yok) 6) komutunu yanlis yaziyor olabilirsin.[ITEMDEF i_fdsfsdf] yazan yerde soyle yapilir .add i_fdsfsdf bunlara dikkat et yeter bug oldugunu dusunrsen ozel mesaj at parca parca scripti yolla[hline]Saygilar Admin Elessar Scripter of Numenor UO Shard Icq=200962704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar