Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X Box Oyun tavsiyeleri?

GeeM

Öne çıkan mesajlar

splinter cell..
ninja chaos mutlaka oyna...
hımm daha çok varda aklıma gelmiyo...
fatal frame
beyond and good and evil mı neydi o var..

var oğlu var..

oyun satın almak istersen. Dvd writerı sattım yok. Ama harddisk taktırdım oyunları harddiskten oynuyorum diyosan sana kaydedebilirim oyunları. 60+ fazla oyun var.. Listesini çıkarıcam üşeniyorumm..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski oyun ama hiç eskimedi. Eğer dövüş oyunu seviyorsan [b]Dead or Alive 3

Arabacılık :p oynayalım diyosan Project Gotham Racing 2

Benden şimdilik aklıma gelen 2 oyun...[signature][hline]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Mayıs 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Mayıs 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
edit: kalın yazı stili düzeltme girişimlerim 2 denemede de başarısız oldu !

[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Mayıs 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hmm bir bakalim. Hafızamızı zorlayalım bakalım neler çıkacak?

- Shenmue II. Mutlaka ama mutlaka her oyun severim bir kere denemesi gereken bir oyun. Ben şu ana kadar oynayıp bu ne diyen bir adam görmedim. Kolay kolay hiç bir kategoriye sokulamayacak muhteşem bir oyun.

- Sw: Kotor. Eğer PC'de oynamadıysan mutlaka oynamalısın

- Crimson Skies. Çok başarılı bir uçak aksiyon. Fantastik uçaklarla alternatif bir dünya da zeplinler arasında hiç bitmeyen bir aksiyon. Mutlaka dene.

- Prince Of Persia. Pc'de oynamışta olsan oynamamışta olsan mutlaka dene derim. Xbox'da çok daha fazla zevk alacağına eminim.

- Beyond Good & Evil. Farklı bir oyun, çok iyi bir kurgu. Oyunun tam olarak nereden geldiğini anlamadığın bir enerjisi var. Mutlaka oyna

- Top Spin. Çok iyi bir tenis oyunu. Tenis sevmiyor olsan bile dene derim. İnsanı bir anda esiri edebiliyor.

- Panzer Dragoon Orta. Çok iyi bir Shhot'em Up. Grafikleri inanılmaz iyi.

- Brute Force. Orta karar bir 3. şahıs aksiyon oyunu. Fena sayılmaz

- otogi mith of demons. Ninja Gaiden benzeri oldukça iyi grafikli bir aksiyon oyunu. Ninja Gaiden'ı sevdiysen (kim sevmez ki?) bunu da seversin.

- Breakdown. Japon işi FPS. Adamlar her türü ne kadar farklı baktıklarını bu oyunla ispat ediyorlar.

şimdilik aklıma bunlar geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

kotor pc'de çok baymıştı.. o yüzden onu henuz almadım. Ama pc'de hiç sevmediğim bi oyun olan lotr'u xbox'da deli gibi oynadım neden bilmiyorum.
BU arada Red Dead Revolver ve XIII kesin oynayın derim. Kesinlikle birer başyapıt[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

narincim pek öyle aktivitelerde bulunmuyorum malesef. (kafama sı..yım) böle dışarı çıkıorum bilmemnapiyorum oyun oynuyorum.. sonra yatınca "hay allah kahretsin össye de bilmemkaçgün kaldı yarın kalkıp çalışcam söz" diyip vicdanazabından uyuyamiyorum. Sonra kalkınca "amaaaaan, sabah sabah kim çalışır" diyorum öğlen olunca "bu sıcakta kim çalışır" diyorum akşam olunca "akşam akşam kim çalışır çık eğlen sabah çalışırsın" diyorum. sonra yatıyorum gene aynı kısır döngüye kapılıp gidiyorum ve bunun farkında olmama rağmen kılımı kıpırdatmıyorum. Evet salağım =) yüzüme vurmayın.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...