GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Henüz yeni aldım, yanında Halo yüklediler ve Ninja Gaiden verdiler.. ninja gaiden süper oyunmuş hakkaten ama saveini bulamadım 10 kere baştan oynadım falan. Varsa oyun tavsiyeleriniz memnuniyetle kabul edebilirim:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 splinter cell.. ninja chaos mutlaka oyna... hımm daha çok varda aklıma gelmiyo... fatal frame beyond and good and evil mı neydi o var.. var oğlu var.. oyun satın almak istersen. Dvd writerı sattım yok. Ama harddisk taktırdım oyunları harddiskten oynuyorum diyosan sana kaydedebilirim oyunları. 60+ fazla oyun var.. Listesini çıkarıcam üşeniyorumm..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Eski oyun ama hiç eskimedi. Eğer dövüş oyunu seviyorsan [b]Dead or Alive 3 Arabacılık :p oynayalım diyosan Project Gotham Racing 2 Benden şimdilik aklıma gelen 2 oyun...[signature][hline] [Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Mayıs 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Mayıs 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] edit: kalın yazı stili düzeltme girişimlerim 2 denemede de başarısız oldu ! [Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Mayıs 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 nedense dövüş oyunları street fighter tarzı olanlar beni çok sarmıyo. Bu arada Van Helsing çok güzel oyunmuş.. kesinlikle deneyin derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ninja chaos, gamespot'da bulamadım ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 topspin tenis oyunu biz paso 2 kisi kapisooz zevkli oluyor[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: GeeM, 19 Mayıs 2004 21:08 tarihinde demiş ki: nedense dövüş oyunları street fighter tarzı olanlar beni çok sarmıyo. Bu arada Van Helsing çok güzel oyunmuş.. kesinlikle deneyin derim. devil may cry tarzinda sanirim oynadin mi sen?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet oynadım ve bi yerde takıldım delirmek üzereyim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hehe film vasat olunca oyunuda vasat olur diye dusunuyodum ben kiraliyip bakayim ozaman[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hmm bir bakalim. Hafızamızı zorlayalım bakalım neler çıkacak? - Shenmue II. Mutlaka ama mutlaka her oyun severim bir kere denemesi gereken bir oyun. Ben şu ana kadar oynayıp bu ne diyen bir adam görmedim. Kolay kolay hiç bir kategoriye sokulamayacak muhteşem bir oyun. - Sw: Kotor. Eğer PC'de oynamadıysan mutlaka oynamalısın - Crimson Skies. Çok başarılı bir uçak aksiyon. Fantastik uçaklarla alternatif bir dünya da zeplinler arasında hiç bitmeyen bir aksiyon. Mutlaka dene. - Prince Of Persia. Pc'de oynamışta olsan oynamamışta olsan mutlaka dene derim. Xbox'da çok daha fazla zevk alacağına eminim. - Beyond Good & Evil. Farklı bir oyun, çok iyi bir kurgu. Oyunun tam olarak nereden geldiğini anlamadığın bir enerjisi var. Mutlaka oyna - Top Spin. Çok iyi bir tenis oyunu. Tenis sevmiyor olsan bile dene derim. İnsanı bir anda esiri edebiliyor. - Panzer Dragoon Orta. Çok iyi bir Shhot'em Up. Grafikleri inanılmaz iyi. - Brute Force. Orta karar bir 3. şahıs aksiyon oyunu. Fena sayılmaz - otogi mith of demons. Ninja Gaiden benzeri oldukça iyi grafikli bir aksiyon oyunu. Ninja Gaiden'ı sevdiysen (kim sevmez ki?) bunu da seversin. - Breakdown. Japon işi FPS. Adamlar her türü ne kadar farklı baktıklarını bu oyunla ispat ediyorlar. şimdilik aklıma bunlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kotor pc'de çok baymıştı.. o yüzden onu henuz almadım. Ama pc'de hiç sevmediğim bi oyun olan lotr'u xbox'da deli gibi oynadım neden bilmiyorum. BU arada Red Dead Revolver ve XIII kesin oynayın derim. Kesinlikle birer başyapıt[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 XIII bende büyük bir hayal kırıklığı yartamıştı. oyunuın tek özelliği grafikleri onun dışında çok sıkıcı bir FPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Olm bütün gün konsollaoynayıp sonra nasıl öss çalıoşıosun ? :)[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 narincim pek öyle aktivitelerde bulunmuyorum malesef. (kafama sı..yım) böle dışarı çıkıorum bilmemnapiyorum oyun oynuyorum.. sonra yatınca "hay allah kahretsin össye de bilmemkaçgün kaldı yarın kalkıp çalışcam söz" diyip vicdanazabından uyuyamiyorum. Sonra kalkınca "amaaaaan, sabah sabah kim çalışır" diyorum öğlen olunca "bu sıcakta kim çalışır" diyorum akşam olunca "akşam akşam kim çalışır çık eğlen sabah çalışırsın" diyorum. sonra yatıyorum gene aynı kısır döngüye kapılıp gidiyorum ve bunun farkında olmama rağmen kılımı kıpırdatmıyorum. Evet salağım =) yüzüme vurmayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 konsol nubisi. :0[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:57/42 [i]Swordman icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Simpsons Hit&Run zaman zaman her şeyi zamana karşı araba sürerek sıkabiliyor ama kendinizi biraz karakterlerin kouşmalarına ve modellemelerine kaptırırsanız çok eğlenceli bir oyun derim ve Simpsons fanatiklerine öneririm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 vallaha siteleri arastır derim ben sana bende xbox oyunu bilmemki pek :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Siteleri bırak ya... Ben yardımcı olayım. Sahiden hiç sormadan öylesine konuşmuşuz. Özellikle sevdiğin bir tür varsa ona göre senin daha tatminkar bulacağın önerilerde bulunabilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar