anyone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bir guild yada town stone ye bir kişi otomatik olarak nasıl üye yapa biliriz.... örneğin a şehri ve b şehrinin stonlerini koydum ve bunları birbine düşmanyaptım sonrada... oyuna başlayanları otomatik olarak buralara nasıl üye yapa bilrim... bir events yada founction ile? bileniniz varsa yardım edebilirmi[hline]www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bileniniz yokmu yaa haftalardır kasıyorum bir türlü yapamadım yane... yardım edin pls.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bu guildstone ve townstone'unun ozelliklerine bagli...ICQ'dan bana yolla belki anlarim[hline]Saygilar Admin Elessar Scripter of Numenor UO Shard Icq=200962704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 soyle yapabilirsin: bi yeri baslangic yaparsin..( kafes gibi ) kafes icinde ( green acres uygun ) 2 guildstone koy..mesela brit stone--moonglow stone birine katilinca sonuna soyle ekle src.go britain ------------ src.go moonglow biraz ugrastirablir.İstiyosan bende ugrasabilirim. icq'um yaziyor![hline]Saygilar Admin Elessar Scripter of Numenor UO Shard Icq=200962704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar