-Joker- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kullanım:Exile,Nebula Estetik: Darkvenue[signature][hline]UO Turk | Joker [Bu mesaj -Joker- tarafından 09 Haziran 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: avp, 09 Haziran 2004 17:07 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş.. template'e benzettim tasarimi :=) template zaten galiba şurda görmüştüm : http://www.utopiadigital.com[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dark Venue, Xphyre, Nebulada sadeliğiyle göz kamaştırıyor.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Xphyre nedir abi Xphyre.com a giremedim ben...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dark Venue'nin sitesi çok hoş. Imaginary UO 'da güzel sistem yapmış. Quaxis biraz baloncuklu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dark Venue,[signature][hline]Iron Maiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Darkvenue , Quaxis[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 www.darklordsuo.com/obi <== bu sayfayıda ben denemelik yaptım bakın nasıl olmus.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bu yenı bır shard mı ? ------------------------------ Xypre galıba o cok guzeldi.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Darkvenue...[signature][hline]Dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: obi, 09 Haziran 2004 20:50 tarihinde demiş ki: www.darklordsuo.com/obi <== bu sayfayıda ben denemelik yaptım bakın nasıl olmus.... Obi dostum iyi diebilirim ama DARKLORDS UO logosunuda Free Bir Yerden Almasaydın Keşke.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ ¦¦¦¦¦¦İsmi Bulunamayan Radio¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kullanılabilirlik: Anet Dizayn: Dark Venue[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yakıdna www.quainqis.com diye bi site ve Quanqis adında shard geliyor , o siteninde flashına bakılır insallah , sonra darkvenuemi kalıyooor yoksa baska birseymi (:[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: > [email protected] < Msn: [email protected] Msn: [email protected] Icq: 146399049 Icq: 9093131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ayak üstü reklamıda yaptın.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Brook, 10 Haziran 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Ayak üstü reklamıda yaptın. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH i$te burda koparim ben :D , buarada design Quaxis.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaşlar Dark Venue'nin bütün butonlar falan hazırdır. Hemen galeyana kapılmayın. Quaxis in butonları daha bulamadım belki onlarda hazırdır :) bakacaz. belkide Quaxis template dir. Dark Venue de template olarak düşünüodum ama bi ark bizim ark yaptı demişti o yüzden demedim. ama Quaxis template değilse Dark Venue den güzel...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: sirplaya-, 09 Haziran 2004 16:11 tarihinde demiş ki: www.mystraworld.com yanlız bu shard guzelmiş yani adamlar hem runuo acmışlar hemde sphere sphere'sine girdim hic bir nbl scripti yok hemde 200 kişi ve ph acık ama oyle her in lor attınmı gelmiyor benim cok hosuma gitti server isterseniz bakın[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Taina, 09 Haziran 2004 21:25 tarihinde demiş ki: said: obi, 09 Haziran 2004 20:50 tarihinde demiş ki: www.darklordsuo.com/obi <== bu sayfayıda ben denemelik yaptım bakın nasıl olmus.... Obi dostum iyi diebilirim ama DARKLORDS UO logosunuda Free Bir Yerden Almasaydın Keşke. Arkadasım bana logosunu ıvırınızı zıvırını onlar verdi valla bana bir sey soyleme :) ben dizayn yaptım sadece.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 obi çok güzel olmuş kardeş. Sen kSkobi misin?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: go2hell, 09 Haziran 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Darkvenue , Quaxis Darkvenue, Yalakalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Eleştirilerinizi Neye Göre Yaptıgınızı Söyleyebılırsenız Sevinirim.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Valla darkvenue sitesine girince adamın ultima duygularını kabartıor,birde Quaxis baya güzel[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 11 Haziran 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slimmer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bence alternate-pk.com'u koymalıydın onnarda iyi yapmışlar fakat yabancı server :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar