xheana Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 + Age Of Dark + Amentes UO Shard + Anet Exile + Arqas UO + Avalon + Azakli UO + Caliria UO + Dark Venue + Death UO + Dw Strong Life + Etheria + Eremias + Exphedia + Fatal War + Hellstemple II + Imaginary UO + Indinolla + Limbscomp + Lobi UO + Lost Land + Nebula + Nikomedya + Noir UO + Nova World + Swords in Love + Quaxis 2 + Queg + Paticik UO + Ring of Life + RoxSide + Sanitar UO + SlayerTr + Sylveria + Unlive Sizce Bu Ultima Online Serverlarinda En Çok Hoşunuza Giden Dizayn Stili Hangisidir. Bu Serverların Adreslerini http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30734 Adresten Alabilirsiniz.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. [Bu mesaj xheana tarafından 09 Haziran 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xheana tarafından 09 Haziran 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 darkvenue[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kullanılabilirlik : Nebula Dizayn : dark venue, arqas ve sizinki evet yaratıcılık : sihirlisayfalar rol nie benimkini koymadın buraya :( www.sindarin.gen.tr[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Tcpip tarafından 09 Haziran 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şimdi en beğendiimi solemeyimde senin amacın olan bizim dizayn nasılın kamuoyu araştırmasının benle alakalı olan bölümünü söliiim sizin dizayn çok hoş valla güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yorumlar Guzel.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Fatal War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 DarkVenue ninki Süper.. Ama Nebulanınki Bi Okadarda Cok Sade Ve Güzel ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dark Venue işi biliyor[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 istiaron rulz.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 olm en iyisi benim arkımdın olan www.xphyre.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 olm en iyisi benim arkımdın olan www.xpyre.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence kötü o makinasi kasior muzik filan karanliktan bi halt gözükmüyor ben beğenmedim..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Quaxis'in janjan'li designi begenen olmadi mi yahu =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yogun ugraslar ve fedakarliklar sonunda olusan web sitemizin son hali bitmemistir once bitsin sonra DMX :) yok yok oda super en begendiklerimden biriside o[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Quaxis ve Darkvenue güzel flash Rulz. bu arada fatalwar bildiğimiz PhpNuke. Bence oy verirken bunlara dikkat edelim.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 forum olarak anet exile style olarak ise dv ve nbl gayet guzel.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tabiki DarkVanue [Bu mesaj Lucretius tarafından 09 Haziran 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 DarkVenue en güzeli ama kendi server'ıma Nebula gibi bişi yapardım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: mutos, 09 Haziran 2004 13:35 tarihinde demiş ki: forum olarak anet exile Hiç mi forum görmedik yaf.Exile'ın forumlarını değiştirmesi gerek bence. * forever Snitz * :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ne olarak degerlendirdin :P.guzel gorunus bakımından mı?ben sadece exile forumu guzel dedim.db olark :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paticik Web OSCAR REWARDS Sade tasarımı ve hoş sistemi ile : Nebula, Istiaron(mazide kaldi) Template kullanması ile :Lost Land En iyi Flash : Quaxis (dmx ama cıstak cıstak ne o öyle ? )[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet, görünüş olarak değerlendirdim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 www.mystraworld.com[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş..[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… avp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş.. template'e benzettim tasarimi :=)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Web Dizayn. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet, görünüş olarak değerlendirdim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 www.mystraworld.com[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş..[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş.. template'e benzettim tasarimi :=)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar