xheana Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 + Age Of Dark + Amentes UO Shard + Anet Exile + Arqas UO + Avalon + Azakli UO + Caliria UO + Dark Venue + Death UO + Dw Strong Life + Etheria + Eremias + Exphedia + Fatal War + Hellstemple II + Imaginary UO + Indinolla + Limbscomp + Lobi UO + Lost Land + Nebula + Nikomedya + Noir UO + Nova World + Swords in Love + Quaxis 2 + Queg + Paticik UO + Ring of Life + RoxSide + Sanitar UO + SlayerTr + Sylveria + Unlive Sizce Bu Ultima Online Serverlarinda En Çok Hoşunuza Giden Dizayn Stili Hangisidir. Bu Serverların Adreslerini http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30734 Adresten Alabilirsiniz.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. [Bu mesaj xheana tarafından 09 Haziran 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xheana tarafından 09 Haziran 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 darkvenue[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kullanılabilirlik : Nebula Dizayn : dark venue, arqas ve sizinki evet yaratıcılık : sihirlisayfalar rol nie benimkini koymadın buraya :( www.sindarin.gen.tr[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Tcpip tarafından 09 Haziran 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şimdi en beğendiimi solemeyimde senin amacın olan bizim dizayn nasılın kamuoyu araştırmasının benle alakalı olan bölümünü söliiim sizin dizayn çok hoş valla güzel olmuş
xheana Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yorumlar Guzel.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 DarkVenue ninki Süper.. Ama Nebulanınki Bi Okadarda Cok Sade Ve Güzel ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dark Venue işi biliyor[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 istiaron rulz.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 olm en iyisi benim arkımdın olan www.xphyre.com
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 olm en iyisi benim arkımdın olan www.xpyre.com
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence kötü o makinasi kasior muzik filan karanliktan bi halt gözükmüyor ben beğenmedim..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Quaxis'in janjan'li designi begenen olmadi mi yahu =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yogun ugraslar ve fedakarliklar sonunda olusan web sitemizin son hali bitmemistir once bitsin sonra DMX :) yok yok oda super en begendiklerimden biriside o[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Quaxis ve Darkvenue güzel flash Rulz. bu arada fatalwar bildiğimiz PhpNuke. Bence oy verirken bunlara dikkat edelim.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 forum olarak anet exile style olarak ise dv ve nbl gayet guzel.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tabiki DarkVanue [Bu mesaj Lucretius tarafından 09 Haziran 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 DarkVenue en güzeli ama kendi server'ıma Nebula gibi bişi yapardım.[signature][hline]
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: mutos, 09 Haziran 2004 13:35 tarihinde demiş ki: forum olarak anet exile Hiç mi forum görmedik yaf.Exile'ın forumlarını değiştirmesi gerek bence. * forever Snitz * :)[signature][hline]
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ne olarak degerlendirdin :P.guzel gorunus bakımından mı?ben sadece exile forumu guzel dedim.db olark :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paticik Web OSCAR REWARDS Sade tasarımı ve hoş sistemi ile : Nebula, Istiaron(mazide kaldi) Template kullanması ile :Lost Land En iyi Flash : Quaxis (dmx ama cıstak cıstak ne o öyle ? )[signature][hline]Plus Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet, görünüş olarak değerlendirdim :)[signature][hline] sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 www.mystraworld.com[signature][hline]live for.. taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş..[signature][hline]dayt! avp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş.. template'e benzettim tasarimi :=)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/420794-web-dizayn/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Web Dizayn. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet, görünüş olarak değerlendirdim :)[signature][hline]
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 www.mystraworld.com[signature][hline]live for..
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş..[signature][hline]dayt!
avp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: mystra worldün ismi 'berbat' ama sitesi çok güzelmiş.. template'e benzettim tasarimi :=)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
Öne çıkan mesajlar