Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roland Garros


SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

3 arjantinli çıktı yari finale (ekeklerde)
dün gaudio nalbandianı yendi, coria henmanı yendi erkeklerde finalin adı coria-gaudio. (yarın saat 14:00 te olması lazım emin değilim)
bayanlarda myskina dementievayı 6-1 ve 6-2 yenerek şampiyon oldu.

aah ah agassi olcaktı da izlicektik :([signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 04 Haziran 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Safin'i hangi terbiyesiz eledi?


safin'i de gaudio yendi sanırım, ben de pek severdim safini tam hayvan ama biraz fevri ve sabırsız o yüzden motivasyonunu çabuk kaybediyo bence maç kaybetmesinin en büyük sebebi bu, ben şahsen çok maçını gördüm böyle kaybettiği. yani yetenek ve stil yetmiyo her zaman aynı zamanda çelik gibi sinirde lazım aynen cüneyt arkınınkiler gibi :P[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+1 Silversurfer.
Safin'de yetenek hız vuruş çok iyi ben çok maçını izledim.hatta bi ara düşüşünün sebebide bu.adam çok güzel oynuyor servis falan kırıyor 4-0 öne geçiyor sonra çok iyi bi seride topu içerde diyelim hakem dışarı diyo hiç itirazsız devam ediyo ama şevki kırılıyo ciddiyim kaç kere tanık oldum sona bi düşüş bi düşüş 4-0 dan veriyo seti.
sadece hakem mi yok bi çift hata yapıyo kendi kendine konusuyo kızıyo heral kendine sonra toparlayamıyo kendini değişik bi tip ya ilginç ama yetenek var.zaten dünyanın 1 numarasına yükselmiş bi kişi.biraz daha geliştirmesi lazım kendisini yaşı genç.

bide şey sorcam patrick rafter'a noldu gözükmüyor hiç?[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk iki seti izledim bu ne böyle ne kadar sıkıcı diyip kapatıyodum ki gaudio seyircinin de desteğiyle seti aldı sonrası zaten tam film oldu. bence maç tamamen corianın hakkıydı ama kendisini hiç sevmediğimden ve gaudio da çok candan olduğu için gaudionun almasına epey sevindim hatta konuşma yaparken herif ağlayınca bende zor tuttum kendimi böhüüü..

yaklaşık 7 yıldır kaçırmadan izlerim roland garrosu hiç bu kadar ilginç bi final seyretmemiştim (tabi steffi graf-hingis finali hariç)
neyse sonuç olarak 2004 roland garros şampiyonu Gaudio oldu, tebrikler.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan, sen sorunca hatırladım ben de hakkaten nolmuş bu raftera 2 senedir yok ortalarda diye azcık karıştırdım neti ilginç şeylerle karşılaştım,
bi kere eleman 9 kardeşmiş ATPnin en kalabalık ailesine sahip:)
ayrıca 1997 ve 98 de üstüste kazandığı U.S open'lardan sonra 300.000er $ hasta çocuklara bağışlamış. (bravo valla)
ayrıca acaip mütevazi bi elemanmış herif şehir içinde moped mi ne o dandik motorlarla geziyomuş (diğer zengin sporcular üstü açık pahalı arabalara binerken)
ama şimdi ne yapıyo bilmiyorum heralde bırakmıştır o da biara birinci sıradaydı.

yalnız hepsi bi yanna bugüne kadar tenis dünyasındaki gelmiş geçmiş en büyük favorim Marcello Rios'tur. (bilem bilir misiniz?)
süper karizma,mıhteşem falsolu servisler ama maalesef o da beli sakatlayıp bıraktı. :([signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şili'li elemandan mı bahsediyosun? ehhe saçlar arkaya bağlı esmer gözler çekik hafif.Suratına basıyodu kremi.
çok iyiydi evet bi ara.Sampras'ın iyi oldugu dönemlere denk geldi :P

Benim en sevdiğim tenisçiler
Marat Safin
Yevgeny Kafelnikov
Alex Coretja diye sıralıyom.Ben 2001-2002 den sonra takip edemedim.Kafelnikov kayboldu Coretja'da kayboldu Safinde kaybolur yakında.
ATP Tour çıkıyodu eskiden NTV de o bitti bizde irtibatı kapordık.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...