wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 KAFAMI DUVARLARA VURUCAM YADA BIÇAKLA KAZICAM. bi ses var yaklaşık yarım saat önce birden başladı, çat diye uyandım, önce elektronik aletlerden sandım, tek tek herşeyi söktüm. buzdolabını bile söktüm, baktım olmıcak tv açtım, kafama yastık bastırdım. en son kafayı yedim herhalde diye düşündüm. ağlıcaktım, babamları kaldırdım. dedim öldürücem kendimi, önce paniklediler zaten, evet var dediler. apartmanı dolaştım komple heryerde var. tek tek şalterleri kapattım bütün dairelerin, hala var. duvara kulağımı dayayınca duvarın içinden geliyo. böle tek düze, bi elektriksel bi ses gibi. GİTMİYO GİTMİYOOOOOOOOOOOOOOOO AĞLICAM, YARIN 8 DE KALKMAM LAZIM UYUYAMIORUM, HİÇ BİŞİ YAPAMIYORUM. DURAMIYORUM BİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aile boyu uyuyamıyoruz artık OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 digerlerini niye uyandirdin lan, vicdansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 televizyonu aç. geç karşısında onun sesiyle uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kafadan 20 dakka uyandırmamak için direndim, ama en sonunda hakkaten kafayı yiyorum, kulak zarım patladı, ölcem falan zannedip uyandırdım. allah kahretsin böle şey mi olur. dışardan mı gelio nerden gelio hiç belli değil, düz frekansta bi ses of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 FromTheHell said: televizyonu aç. geç karşısında onun sesiyle uyu kurtarmıo, çok daha yoğun bi desibelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 içindeki ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 babam da duyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bir ses var benden içeri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 komple yakıcam apartmanı ama apartmandan gelidği kesin değil, lan tek tek kapattım bütün elektrikleri hala var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 herkesde var o ses, bizimki körelmiş artık duymuyoruz. şanslısın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nası indirdin şalterleri ya? kimse bişi demiyo mu nası apartman orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kulaklıgı tak , aç slow bişeyler uyu ben öyle ypıyordum hep işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gece 3, kapatıp kapatıp baktım, açtım sonra. kim ne dicek, kazara uyanan olursa bi daha uyuyamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tek tek evleri dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Hotdog said: kulaklıgı tak , aç slow bişeyler uyu ben öyle ypıyordum hep işe yarıyor biraz pc de durim sesi unutayım, sonra kulaklıkla denicem. ama bizimkiler nolcak allah bilio sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hacı sen kâbus görüosun, rüyadasın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bütün pati görüyo abi aynı kavusu ses bana da gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dışarı çık bir hava al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 wildpervert'ın serverından görüyoruz kabusu ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 uyuma bari saat olmş 3 zaten. 5 saat uyusan nolcak uyuduğuna değmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ÇDIŞARI parkta uyu alla alla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 uyuma bari saat olmş 3 zaten. 5 saat uyusan nolcak uyuduğuna değmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar