Astral Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çalıştay çözünürlük yüksek geç açabilir ünilerin yetenek bölümlerine başvururum diye hazırlamıştım.. eh görsel iletişim okuyacağım diye milyarlar vermek ziyan geldi :( *yetenekle alan devlet ünisine bağlı dijital görsel iletişim bölümü var mı?* *birde patiye direk swf konmuyor mu? [flash]bla[/flash] yimedi.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 devlette gorsel iletişim tasarımı yok, burslu zorlıyabilirsin sabancı ve bilgiyi ama. bide bi pre loading koysaydın, resulution'ı kenarlaa dayamasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yüksek değil ki çözünürlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bende direk %100 lenmiş durumda frame, kenarlara bi 50pixel boşluk bıraksaydı demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yüksek ama fullscreen açıyor direk link diye ondan ööyle görünüyor. html içinde normalde.. burslu nasıl zorlayım ki? ben sayısal mezunuyum, matematik bilmiyorum.. öss ye en son 10 sene önce ve bu sene girdim. yetenek puanıyla burs oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Farklı şeyler bahsettiklerin. Her güzel sanatlar üniversitesinin yada Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerinin belirlediği öss puanları var onları geçtikten sonra Özel Yetenek Sınavlarına giriyorsun her okulun kendine göre sınavları var. Hepsi ayrı ayrı tarihlerde oluyo onlardan burs alabilirsin. Tabii bu senin çizim yeteneğine ve bölümün isteklerini karşılamana bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Devlette Yıldız Teknik var. Eskiden yetenek sınavıyla ÖSS Sayısal'ı toplardı. (Gerçi adayların ÖSSsi hep düşük olurdu eheh) Tabii bu 4 sene önceydi, değişmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar