pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Greeny said: pogodi said: emo saçı değil o bildiğin zeytinköy saçı bi de bu kızı görsem aklımda kalmaz ZNZDNDNZDsdnlksndöçndöm zeytinköy dedi ya AHAHAH antalyalıyız sanırım asdfsdf
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Asteroth said: Werewolf'a veriririm daha iyi. Abartma pls o kadar da değil.
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Asteroth said: İyi bir insan olduğum için kızın bilgilerini şeytan nickli bir forum kullanıcısına mı vereceğim?git hazreti ekmeke ver o zaman aziz adamdır
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Eko gitar çalar kıza sonra, baştan ararız kızı.
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şeytancım şimdi birbirimizi kandırmayalım...
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Şeytan nasıl ciddi olabiliosun abi bu konuda ? Barney'nin "babasıyla sorunu olan kız sendromu"ndan esinlenmişsin . Kızı avlıyorsun bu nedenle ? Ben mi çok kötü düşünüyorum nedir ?
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 adam başkası dürtmesin die öncedne davranim demiş.
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evlenirim lan bu kızla ne kandırması
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aslında doğruyu söylemek gerekirse o kız bizim karşı sitede oturuyor. aynı durakta otobüs bekliyoruz.
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 terliklere bak çekirdek de çitler bu
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 forgiver said: gelin itiraf edeli,m hangimiz resmi büyütmeye çalışmadı Vallaha billaha tıklamadım aklımdan geçmedi :D Şeytan kardeşim sen ciddi ciddi tutulmuşsun herhalde abayı yakmışsın arkadaşım. Da bu işte bir kolpa var yani tam olarak tanımamışsın yani msnde kolpa kamera muhabbetine kurban gitmeyesin birde.. O kadar siteye düşmüş bir kızın bolca cinsel deneyimi de olmuştur bence ki olduğuna emin gibi burdaki herkes. Diyelim o kızı buldun çıkıyosun yarın birgün sokakta yürürken bile karşıdan gelen her herifin bakması senin için bir soru işareti oluşturacak bir kıllanma bir cinayet sebebine dönüşecektir potansiyel katil olursun o kızın yanında.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ciddi misin? Harbi kolpa mı var?
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 garbıça gidene kadar post kasmaksle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 burtonesk said: sokağa çık aynısından bulursun bi özelliği yokmuş ki bunun. var.. sokaktaki herhangi birinden daha fazla potansiyeli var orada sımsıkı taş gibi dimdik bir şey esahip bir erkek evladı var ve o bizden yardım sitiyor arkadaşlar YARDIMIMZ ONDAN ESİRGEYECEK MİYİZ? haydi birlik olalım bu sımsıkıtaşgibidimdik şeye sahip arkadaşımız için bu kızı arayıp bulalım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pogodi said: terliklere bak çekirdek de çitler bu AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Öne çıkan mesajlar