GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Selam arakadaşlar ben bir yerin kordinatlarını vererek o yeri guard zone veya safe zone yapıcam ama nasıl yapıcam.... Örnek: Hani bazı yerlerde serverın adı neyse o yazan yerler varya o yerin bir kısımını safe veya guard zone yapıcam.. Örnek2: Mesala Green Acres 3 bir yerini safe yapıcam nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Arkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olanlar olmuyacak mı?[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Axis'in Travel sekmesi altında edit map script diye bir button var onunla halledebilirsin istediklerini.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yaptım ama olmadı neden olabilir sence[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ayrıyetten birde oradaki buttonla haritadaki yerini verdim nasıl yapmalıyım[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bazen yapılan değişiklikleri spheremap2.scp adı altında ikinci bir dosyaya aktarıyor orjinali bozmadan. Oradan yaptığın değişiklikleri içeren bolümü kopyalayıp spheremap.scp'ye aktar. Eğer aynı bölüm spheremap.scp'de daha önceden tanımlanmışsa onu bul ve üzerine işle. Yani aynı alan için ikinci bir area definition olmasın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Denedim ama birdaha deniyecem[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 İşlem basit aslında. En güzeli green acress3'de tanımlanmış dörtgenleri kaldır. Sonra kendin yeniden dörtgenler tanımla sonra flaglerini değiştir. Save et ve çık. Eğer dediğim gibi farklı bir scp dosyasında ise onu düzelt ve server'i aç.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Yardımınız için saolun İyi Oyunlar... .invis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Birde şu farklı binkler konusu yardım ederseniz çok makbule geçer YIH YIH YIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar