Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arkadaşlar ben bu yaz 2 ay kadar maltada kaldım,bazılarınız biliyodur :p, şimdi orda gece klüplerde çalan şarkılar bayağa bi hoşuma gitti açıkcası,örnek olarak; day'n night,so fine,boom boom gibi şarkılar verilebilir,hep aynı şarkılardı bazılarını buldum bunların ama bi kaçta şahane şarkı var melodileri dilimde ama sözleri yok.muhtemelen bu yaz antalyada,bodrumda falanda bu şarkılar çaldı. bunlar arasından bildiğiniz en popülerlerini yazarsanız çok sevinirim. saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 atiye - salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BEDÜK - HERKES GÜZEL PATLAYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 su cemaat trance vidyosunda çalan sarkı var güzel baya tam kopmalık asddsa ismide sidekick - deep fear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cıstak dinlemeyein,dinlettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 metal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benim sölediklerim yabancı,daha çok da böle techno,house müzik falan gibi değil ya yabancı pop şarkıları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 büyük bi çoğunluğunu buldum yazıyim isteyenler olur belki; Akon-Beautiful Florida-Sugar Sean Kingston-Fire Burning Pitbull-Hotel Room(özellikle aradığım buydu) Dj Dex feat Kathy-It Just Wont Do Lady Gaga-Love Games Micheal Mind-Love's Gonna Get You Sway-Silver & Gold Big Ali-Hit the Floor Paul Luke ft John Biancle-Billie Jean diğerleri önceden bulduklarımda Black Eyed Peas-Boom Boom Pow Black Eyed Peas-I got a feeling Bob Sinclair-La La song David Gueatta-When Love Takes Over Kid Cudi vs crookers- Day N Nite Sean Paul-So Fine Nina Sky&Sean Paul-Move Your Body Pitbull-Calle Ocho Rihanna-Don't stop the music ben yabancı şarkı çok dinleyen bi adam diildim,bunlarıda Malta'da Paceville denen bi yer var gece klüpleri var sırf,oraya bolca gidiyoduk,orda çalınan şarkılar,çok beğendiklerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar