Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 devlet hastanesi gözümde efsane oldu kbb için muayeneye gittim, daha önce ameliyat olmuştum, biraz tıkanıklık var, kemik eğriliği burun eti her doktor farklı bişey söylüyor öylesine gttiğim doktor, normal inceledikten sonra tomografi yazdı şaşırdım gerçi 3-4 sene önce 150 tl alıyorlardı yarım özel doktor muayne parası, o kadar da aşmış bir durum deil, şu anda beleş olması güzel tabi işin esas ilginç yanı randevu almak için aşağıya indim artık 3-4 ay sonra gelirim diyordum oradaki adam yarın öğlene randevu verdi ben iyice dumurlardaydım üst üste 2 gün izin almayayım dedim işten, istediğin bir tarihi söyle ben düzelteyim dedi güleryüle bu da böyle bir anım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 akp hükümetinin başarabildiği ender şeylerden biri sağlık sektörünü biraz olsun düzeltebilmek. emekli sandığı veya ssk'sı olan durumu da çok kötü olmayan herkes özel hastanelere gidebiliyor. bende izmirde 400ytl olan tomografiyi 30ytl'ye mi ne çektirdiydim emekli sandığı'na bağlı olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 onu da akp yapmadi, ab uyum yasalari yapti ya, neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ab uyum yasaları kendi kendine mi yürürlüğe giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 neticede zaten yapılması gereken şeyler bunnar gelip de süper akp demenin mantığı yok, aman yeltenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Dh [img=http://img266.imageshack.us/img266/9414/akupunktur.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Yapılması gerekiyordu ve yapıldı.Süper über akp demedim ve mecliste de sadece akp yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sonra forumda siyasi konuşmak yasak olsun diyince bana lölölö diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 PATA said: Yapılması gerekiyordu ve yapıldı.Süper über akp demedim ve mecliste de sadece akp yok değil mi?sen bana mı cevap verdin ha? ben sana bişey demedim kafan mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 PATA said: Ab uyum yasaları kendi kendine mi yürürlüğe giriyor aynen öyle oluyor. piyonlar hamle yapıyor gibi bişey. anlatabildim umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 PATA said: Ab uyum yasaları kendi kendine mi yürürlüğe giriyor crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 akp de olsa, bkp de olsa giricekti o yasalar yururluge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ckp olsa girmezdi diyosun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oylar bkpye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 aquila said: akp de olsa, bkp de olsa giricekti o yasalar yururluge. Nerden duyum aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 avrupa birliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 iyi selam söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar