Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 En son 4 yıl önce falan onda da 1-2 hafta oynamıştım, yardıma ihtiyacım var. Bu başlıkta bolca sorum olacak =p identification için sadece scroll mu kullanabiliyoruz? Bu scroll satılmıyor sanırım değil mi?
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Satılmaz mı. Her actta mana-heal potion satan abiler ablalar kırmızı renkle idetify scroll, içine 20 tane bunlardan koyabileceğin tome of identify satıyolar.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Scroll kullanabilirsin. Yada Cain denen adamı kurtarınca onada identify ettirebilirsin. Scroll Act1 de Akara denen karı da satılıyor. Ordan Tome of identify alarak 20 tane scroll u bunun içine saklayabilirsin. Edit: Dinan önce davranmış :( ama silmeyecem.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 İçerde yorganın altında ağlamaya gitmiştim. Geldim.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bir de; lvl atladıkça skilleri baya kafama göre geliştiriyorum, deniyorum falan. Sonradan bunları sıfırlayıp tekrar düzenlemem gibi bir imkanım var mı yoksa karakter yalan mı oldu?
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 karakter yalan olur. sıfırlayamıyorsun. o yüzden hangi karakteri kastığını söylersen yarımcı olabiliriz.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Geçen sefer -4yıl önce- barbar takılmıştım biraz, şimdi assasin açtım. 12.lvldayım.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kazık yerden sordun be :D. Neyse yardımcı olalım. Tekme tokat kafa göz dalan bir assassin mi traps mi olacan? Aslında assa hell de zordur. İstersen şimdi o charla biraz takıl oyunu hatırla. Sonra düzgün bi char kasarsın.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Arma said: karakter yalan olur. sıfırlayamıyorsun. o yüzden hangi karakteri kastığını söylersen yarımcı olabiliriz. valla -yeni başlayan birisi için shadow master felan yükleyip verdiğin skilleri ayarlamanın pek sakıncası olmaz. adam level 30 a 40 a geliyo yanlış verdiğinin yeni farkına veriyo ve iş işten geçmiş oluyo o kadar skill point yalan oluyo
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Evet. Şu an neci assasin istiyorsa ona göre yardım ederiz. Düzgünce verir sklleri ama assassin zordur. Hellde çok ağlar.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Her oyunda assasini canı az, vuruş gücü yüksek, tek giriştiği kişiyi indrecek şekilde oynuyorum. Yani 2 kişi gelsin ölmeyeyim falan gibi bir düşüncem yok. Yakınına gidip hasarı vereyim istiyorum. Bu trapse falan baktım, mesela öyle birşey istemiyorum işte. Ben koşa koşa adamın dibine giricem illa. edit:yani traps istemiyorum derken ilk skillerindeki gibi böyle alan vuran şeyler falan istemiyorum.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ok az bekle :) sana göre bişiler bakayım.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Guide lar patlamış. Linkler çalışmıyor. Tekrar bakacam.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://strategy.diii.net/ http://www.cs.hmc.edu/~cbradfor/diablo2/skills.html http://www.d2items.com/skills.php şu sayfalardan bakınıyorum şimdi.
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 diii sitesine degil de forumlarina bak. o guide'lar 1.10 felan diyor forumda ise guncel sorular ve cevaplar var.
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bonus veren bazı zımbırtılar var, üstlerinde keep it in inventory yazıyor. Bunlardan 10 tane olsa çantamda hepsi yine etkili olur mu yoksa bir sınır var mı?
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sınır yok charm onlar istediğin kadar tutabilirsin
Öne çıkan mesajlar