Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ARADA FARK VAAAAR diye sabahtan akşama kadar bilinç altıma reklam kazımasını biliyorlar ama haklılarmış arada bayağı FARK VAAAR ikitelli sanayiinin yarısında çeker yarısında çekmez bahçeşehir evin önünde 1 noktadan direğin altından arabaya binerken çeker , aaa 3g dersin daha sonrasında yokuşu çıkarken yine Edge e döner kapsama alanlarının yaygınlaşmasına daha çok VAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bütün operatörler o halde zaten şu an, fazla kasmaya gerk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vodafone yetkilisi diğerlerinin kapsama alanı hakkında bilgimiz yok bizim hatlarımız ayrı dedi turkcell kullanan arkadaşım mahalle arasında çeşme alaçatıda çatır çatır kullanıyor ben şehir içerisinde sanayi bölgesinde odanın yarısından çekiyor yarısından çekmiyor diye bakıp gülüyorum o kadar reklamdan sonra kasmaya gerek var bence reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hirs yapmaya gerek yok yeni yayilan bir teknoloji, olacaktir boyle sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Daha 1 günlük ve milyarlarca dolarlık yatırım yapılmış bir sistem. Yavaş yavaş oturacaktır hepsi. 1 gün önce 3G yoktu hayatımızda, 1 günde neden bu kadar sinir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hirs yapmıyorumda sinirleniyorum televizyonda arka planda vızır vızır 3g her sitede milyon tane popup bumuydu lan 3g niz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu arada sorun senin telefonunda da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sanmıyorum pek sinyal düşüyormuş gibi oluyor sonra pat hat gidip Edge e dönüyor yanımda 1 2 iphone daha denedim onlarda alamıyorlar hat neyse zamanla baz istasyonlarını ayarlarlar düzelir ilk bi sinir yaptım onca reklamdan sonra böyle birşeyle karşılaşınca çünkü bundan önce kaç defa oturduğum semtte telefonla konuşamadım. Müşteri hizmetlerindeki kadında 3g denemesi yapılıyor telefonunuz 3g desteklediğinden arada hat kesilmesi yaşanabilir diye hikaye anlatmıştı. onca hat kesilmesini test için yaptınız şimdi sokağın 1 noktasından çekmesi içinmiydi bu patıranma, kaç aydır hazırlanıyorlar diye sinirlendim neyse neye sinirleniyosam bende çekmezse çekmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sinirlenmene gerek yok benim evde 3g yok, pencereye çıkayım 3g var :P edit: bursa / merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 birşey dikkatimi çekti 3g full çekiyor telefon geliyor konuşuyorum telefonu kapatıyorum Edge e dönüyor ve o şekilde kalıyor ve bayağı sonra 3g ye dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar