b1oodfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sınıf/Irk=Mage/Gnome Server = Auchindoun/Alliance Transfere açık Statlar 2380 Spell Power (2505 Eye of the Broodmotherla birlikte) 35% crit 590 haste Itemlar 4xT8.5 5. parcası da var alan arkadas farklı bi parcayla 4x yapmak isterse. Gerisi genellikle 10man ulduar hard modelar veya 25man ulduardan best in slot yani o slot icin en iyi itemlar. 136x Emblem of Conquest 148x Emblem of Valor 118 Dalaran Cooking Award 100 Dalaran JC Token = Bu tokenlar yeni patchte yani 3.2de gelen designları anında alıp kullanmanızı saglıyacak. Professionlar 450 Enchanting = Oyundaki 1-2 ulduar enchanti haric bütün enchantler var 450 Jewelcrafting = Gene aynı sekilde hemen hemen bütün gem designları mevcut ve üstte belirttigim gibi 100 tane Dalaran JC tokenı var. 450 Cooking = Dalaran vendorunda bulunan hemen hemen bütün yemek recipeları mevcut. 450 Fishing Full Deadly pvp geari mevcuttur. Mountlar Red Proto Drake Plagued Proto Drake Black Proto Drake Rusted Proto Drake Traveler's Tundra Mammoth = 16k gold değerinde Mekginee's Chopper = 14.5k gold değerinde ve daha bir sürü mount Karakterin bankasında raidler icin onlarca potion , flask , mavi gem , glyph , food ve malzemeleri, enchant malzemeleri , 2x Runed Stormjewel ve festival/event itemları bulunmaktadır. The Immortal - Champion of Ulduar titlelarının yanında daha 10 tane daha title bulunmaktadır. Karakterin icinde 15000 gold bulunmaktadır. En önemlilerinden biri olarak Algalon 10man keyi mevcuttur , arkadaslarınızla gidip Algalon raidi yapabilirsiniz. Bu karakterle ben şahsen genelde Ulduarda fightların büyük bir çoğunlugunda ilk ücteydim çoğunlukla 1.ydim. Hodir , General Vezax gibi damage buff veren bosslarda kesinlikle üstüne dps yapabilen class/karakter yoktur. Dps 7-17k arasında değişiyor bossuna göre ve tabi ki oyuncunun yeteneğine bağlı biraz da. Alırsanız kesinlikle pve ve pvp yönünden fazlasıyla hazırlıklı ve çok zevk alıcağınız bir karakteriniz olucak. Sınıf/Irk = Death Knight/Gnome Server = Auchindoun/Alliance Transfere açık Statları Kendi bufflarıyla birlikte 3171 AP 33% crit Bu karakterin en büyük özelliği professionları. Ulduar raidleri için flask ve gem farmlamak için kasmıştım. Professions 450 Mining 450 Herbalism Itemları 4x T7.5/7 (Yanlızca eldivenler T7) den oluşan gayet iyi bir gearı var. Elinde Armageddon ve heroiclere yeticek kadar da bir tank geari mevcut. Bu karakterde de harcamalarda kullanmak için 1000g mevcuttur. Undying titleı bulunmaktadır. Bankasında flask/pot yapımında kullanmak üzere hazır yüzlerce ot , eternaller ve yine yüzlerce yeşil gem mevcuttur. Sonuç olarak özellikle mage pve için mükemmel ve fazlasıyla gearlı ve hazırlıklı. Şimdilik msn adresimi verip teklifleri değerlendirmek istiyorum. Gelen tekliflere göre bir fiyat yazmayı düşünüyorum. Şunu tekrar hatırlatmak isterim accountta karakterlerin üstüne 16k da gold mevcuttur. Email adresim = [email protected] Mail atabilirsiniz veya MSNden görüşebiliriz karakterler konusunda. Gizli soru vb. her türlü bilgi para transferi tamamlandıktan sora verilicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Armory koyman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sadece ciddi bir şekilde ilgilenen kişilere pm yoluyla atman daha makul. iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bnet hesabı yapıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bnet olayını bilerek yapmadım, alan arkadas yapsın kafası rahat olsun diye. Armory de dier arkadasın dedigi gibi ilgilenen ciddi bi teklifi olan varsa pmden atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ne kadar var aklında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Walla 750 felan düşünüyorum bana göre az bile ama Türkiye'de satmak için malesef düşük tutucam fiyatı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yabancı sitelerden satabilme imkanın varsa ordan sat bence 750 az dediğin gibi orda daha iyi fiyata gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Acil paraya ihtiyacım oldugu icin fiyat 600e düsmüstür. Armoryleri de veriyim Arríus(mage) = http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Auchindoun&cn=Arr%EDus&gn=Delusion Grier(DK) = http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Grier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Account sağlam ve arkadaş güvenilirdir. İstediğin fiyat çok düşük inşallah istediğin gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Account satılmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 kaça gitti 600mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar