Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Gittim istediğim jean yok orada da armada'ya falan git araba varsa dolan diyor geniş geniş hıı dedim m3 üm otoparkta aşağıda sdsad elim boş döndüm artık ne yapalım bakıcaz tekrar da. Gördüğüm 1453 açık seçik hatun yanıma kar kaldı. Bu ülkede kriz mriz yok arkadaş ben bunu gördüm. Herkes cix , cool sosyete şerefsizim. Kendimi noob hissediyorum böyle yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kadın mağazaları genelde darmadağın olduğu için öyle fobi falan olmuyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ankamall'e uğra, PULL&Bearda kasiyer Gökçeye Azmi'Nin selamı var de. Sonra ordan Nike'a geç. Niketakiler takım arkadaşlarım, durumunu çekinmeden anlat, onlar seni uzaktan izlerler, işin bitince yardımcı olurlar. Gene selamımı söyle. Çok daha iyi ilgi görürsün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bakkallardaki çıraklar da gelir dikilir ya insanın başında aman bişi çalmasın diye. neyse ki kalmadı pek öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bence sendeki alışveriş fobisi değil. züğürt utangaclıgı.para yok cepte magaza magaza dolanıyon di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kısa süreli alışveriş yapan bi adam olaraktan alışveriş fobisini iyi bilirim. bakın 6. madde ne diyor "hızlıca alıcaksın!" bu kuralı uygulamayı bilmiyorsunuz! gir, istediğini söyle; mesela diyelim pantolon alıcaksın ebat ne, renk ne, taşlanmış mı, ne kadar taşlanmış, kesim nasıl olacak.. hepsini bilicen. gidince bunu alıcaksın. aramaya gerek yok işte. ekmek alır gibi git al.. bitti not:parayı ödemeyi unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 benim bi arkadaşım da, ihtiyacı var, bir şey almak istiyor mesela, mağazaları geziyor ya, şimdi beğenmem de almam ayıp olur diye hiçbişi denemiyor. denerse alması lazımmış. çeşit çeşit insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bi yerden tanıdık gelio nedense sfaddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bunlar bence hep utangaclik. Pek cok tanidigim var böyle alisveris yaparken kasiliyo sinirleniyo fln sanki dünya meselesiymis gibi. Alti üstü tesekkür ederim bakiniyorum dicek yada pardon yardimci olurmusunuz bunun 38 bedeni varmi diye sorucak. Yada burger den bi menü alicak konusabilirse, aynisi sinema icin de gecerli. Soradamigi icin sinemada kötü koltuga oturmak zorunda kalma. Direk söyliceksin k-12 yi istiyorum!.. Girisken olun azicik mmo da full epic dizmekle olmuyo bu isler. DaGiLiN sImDi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 neye bakıyorsunuz bu kadar? çek üstüne tisört altınada kot. benmi duyarsızım bilmiyorum ihtiyacım oldugunda pull&bear a girer pek fazla bakınmadan hosuma gidecegini hissettigim ilk tisort ve kot u alır cıkarım :D bende de şey var çok gezince sıkılıyorum öyle çok incelemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sırf iyi günler yardımcı olabilirmiyim dedikleri için girmediğim mağazalar var hatta kapıdan bakıyorum içeride 1 2 müşteri yoksa girmiyorum :D alışveris yapmaktan da nefret ediyorum hiç bi zaman aradığım şeyi bulamam hele pantolonlarda hiç bi zaman bedenim yoktur hepsi büyüktür :( bi tane düzgün pantolon almayı beceremedim benim bilmediğim bişi var nedir millette jilet gibi durur pantolon bende yamuk yumuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar