SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Venaprincess said: merhaba patiler :) tatilden dönmemle karakterimle tekrar oynamaya başladım. dün bi çocukla birkaç quest yaptım bir saat kadar beraber oynadık. questleri alınca onu takip etmemi söyledi. nasıl bu kadar çabuk bulduğunu sorduğumda addon kullandığını söyledi. her ne kullanıyorsa quest yapmayı oldukça hızlandırıyor. ben wowheadde questleri aramaktan sıkılmaya başladım :( bu konuda bana yol gösterebilir misiniz acaba? ne kullanıyor olabilir? bu tür addonları kullanmak legal ve güvenli midir? üstü cizini yerleri okumadim sonra sessiz güldüm. Paylasim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ne gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 güzel bence eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 çok zorlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Banane bende +rep istiyorum. Hic te zorlamadim gayet dogaclama buldum. kendime +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abuzittin Efendi - Abuzittin, köy sakinleri arasında en çok sevilen kişiydi. İhtiyarları, gençleri ve - çocukları severdi. Fırsat buldukça onları el- ma şekeriyle besler, çeşitli oyunlar tertip- - lerdi. Veya kimsenin haberi olmadan si- yah kaplı kitaplar verirdi. Ayrıca bahçeyi e- - kerdi.Bu onun en büyük zevkiydi. Abuzittin hiçbir menfaat gözetmeden - köy kadınlarına haftada bir gün si- cimle örgü örmeyi öğretir ve di- - kiş hakkında pratik bilgiler verirdi. Haftanin salı ve perşembe günlerinde - erkekleri bir salona toplar ib- ni Sina efendinin emrettiği iyilik ve fit- - nelik hakkında muazzam bilgiler verirdi. Onu büyük küçük herkes severdi. - Abuzittin öyle bir insandı ki si- yah, beyaz giyer, sevmediği birini dahi çe- - kiştirirken katiyen kalbini kırmazdı. Abuzittin ders verirken cübbe giyerdi. - Onun köy halkinca tanınan uzun si- yah cübbesi vardi. O kadar uzundu- - ki yerlere sürtünürdü. Onu beline bağlardı. Onu taniyan ve işiten herkesin sevdigi - Abuzittin bir gün öldü. Fakat yar- dım ettiği insanların elinde tuttuğu top- - rağı mezarında bir abide olarak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Oma dogaclama DEGIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yaratıcı değil eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 zamaninda yaraticiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ama şimdi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eski olması yaratıcılığını baltalamamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 büyük başarı sana bi madalya takmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Madalyanin üstünü cizmen gerekiyodu. En azindan ben dogru yerlerin üstünü cizdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 senko said: bu yaratıcı. neyden bahsediyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Orda küfürlü bi yazi vardi. Az önce silinene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ne içtiniz gece gece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 büyük başarı sana bir daha madalya takmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sen bi ara gel ben sana 3 tane takayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tamam simdi laf soktun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 5 istersen 5 i bi yerde olur isteğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aksiyon istiyodum olmadı kimse çatmıyo bana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar